kozan.gr: Λ. Μαλούτας: “Υποτιμήσαμε την προσέλευση του κόσμου. Έπρεπε να διαλέξουμε ένα χώρο διπλάσιου μεγέθους” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

24 Φεβρουαρίου 2019
22:08

 

Ο Λάζαρος Μαλούτας σε δηλώσεις του λίγο πριν την παρουσίαση των 23 πρώτων υποψηφίων του τόνισε: “Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε ένα πρώτο στίγμα για την πορεία μας προς τις εκλογές. Έχουμε ένα σωρό υποψήφιους, που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις εκλογές. Εμείς τους τιμούμε όλους. Ο λαός θα κρίνει ποια θα είναι η νέα Δημοτική αρχή”. Ο πρώην Δήμαρχος μίλησε για κατασπατάληση του τοπικού πόρου από την νυν Δημοτική Αρχή, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του Kozan.gr σχετικά με το εάν “ποντάρει” στους νέους ηλικιακά υποψηφίους είπε: “Το ψηφοδέλτιο σε συντριπτικά μεγάλο μέρος θα αποτελείται από νέους ανθρώπους που ασχολούνται πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και θέλουν να προσφέρουν’. Τέλος σχολιάζοντας την προσέλευση του κόσμου δήλωσε: “Υποτιμήσαμε την προσέλευση του κόσμου. Έπρεπε να διαλέξουμε ένα χώρο διπλάσιου μεγέθους””.

Θ. Τέγος 

 

37 σχόλια

  • To BBC μιλάει ανοιχτά για “μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα.
    Μήπως το kozan.gr θα έπρεπε να αναδεικνύει αυτά τα θέματα;

      • Για πες μας εσύ Σκοπιανοτσολιά, πως λέγονταν τα Σκόπια πριν την προπαγάνδα του Τίτο, ξέρεις; Λέω μήπως.. αν έχεις ιδέα από ιστορία ή τη γράφεις όπως σου λένε τα αφεντικά σου.

      • Το BBC αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι “με την Συμφωνία των Πρεσπών αναγνώρισε μακεδονική μειονότητα”.
        Τι δεν καταλαβαίνεις;
        Η προδοσία είναι διακομματική. Κι ο Κούλης τα μασάει, ελέω Μέρκελ (όρα Siemens κ.α.)

  • Ξέραμε ότι μας εχουν στο κραξιμο και ειπαμε θα γεμισουμε ενα-δυο ταξι,αντε τρια.Αλλα ηρθαν και περιεργοι και αλλοι για να δουν μπαλα, ηθελε να πει.

  • Ε καλά σιγά η μισή από αυτούς επειδή δεν βολεύτηκαν με τον Ιωαννίδη πήγαν με τον Μαλοϋτα, και οι άλλοι μισοί από τον κυργια όπως ο Κοσμάς κλπ.
    Το ότι είχε κόσμο ναι πολλοί όλοι η συνταξιούχοι!!!!!!!

    • οι πολλοι με οι με οι με οι με οι αν ειναι ενας το γραφουμε με η ο ……. στην νεα αυτοδιοικητικη περιοδο ειπε ο Μαλουτας εντατικα για τους αγραμματους το ακουσες ?

    • 23 υποψηφιοι ολοι κατω απο 45 ετων εσυ που τους ειδες τους συνταξιουχους ρε τρολακι του αφεντικου σου;; Μαλουτας δυναμη,εμπειρια,σοβαροτητα ξαι προοπτικη για τον τοπο!!!!Οχι σαν κατι αλλοι μονο για τα σκυλια και μεταναστες….

      • Δήθεν πλοσκα , επειδή μιλάς ο ονομαστικά για πες μας λίγο εκτός απ’ τον Κοσμά που ονομάστηκε , ποιοι είναι του Ιωαννίδη ; Σε πείραξε ο πανικος ;

  • ΛΑΖΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΦΑΝΟΣ.

  • ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.

      • Προσωπικά, με τον Ιωαννίδη έχω κάθετη αντίθεση στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
        Δεν μπορεί κανείς όμως να τον κατηγορήσει ότι δεν ήταν τίμιος.
        Να είμαστε δίκαιοι, ακόμη και με αυτούς που είμαστε σε αντιπαράθεση.

        • Αν είναι τίμιος να κάτσει με τη γυναίκα του σπίτι Είναι δυνατόν το θετικό για ένα Δήμαρχο να είναι το τίμιος ?? Αυτό πρέπει να ενοειτε Αυτοί θα μας αλλάξουν νκαι την Παύλου Μελά όνομα είναι η χειρότερη δημοτική αρχη

        • Τίμιος είναι και ο Μαλούτας,δεν είναι το μόνο κριτίριο,θέλουμε και αποτελεσματικότητα ,που δεν είχε ο Ιωαννίδης,όχι μόνο απο τον επικεφαλή αλλά και άξιους συνεργάτες.

    • Ανωνυμε 22:50 με τρέλανε στην προκοπή ο Ιωαννίδης και η παρέα του και αν αυτοι είναι το μέλλον…. Να λείπει το βύσσινο. Πέντε χρόνια με μηδενικό έργο. Ενας δήμος με διαχείριση για τη διαχείριση. Γι αυτό ο Μαλουτας θα ειναι ο επόμενος δήμαρχος.

  • Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι εσείς οι δυτικό Μακεδόνες πολικαντιδες…σας έχουμε σιχαθεί φτάνει πια…. Η συμφωνία των πρεσπων μόνο θύελλα και προβλήματα θα μας φέρει… Και σεις ασχολειθητε με την αποκριά…

  • 200 μεσα 200 εξω και καμια 300αρια φυγαν γιατι ειχε και – 5…Μαλουτα εισαι αρχηγος αλλα την επομενη φορα η συγκεντρωση στο κλειστο γηπεδο!!!!

  • ενας εμπειρος στα αυτοδιοικητικα το μαρτυρα το εργο του με πολυ καλα ονοματα νεων υποψηφιων αν εχει και μαγια απο παλιους ικανους συμβουλους ειναι πρωτης ταξης επιλογη και εγγυηση για τον Δημο Κοζανης δοκιμασμενη συνταγη και οχι μαθητευομενοι μαγοι

  • Μπράβο σε όλους τους υποψήφιους. Σε λίγους μήνες θα φανεί πιο έλεγε αλήθεια και ποιος Οχι. Μην ελπίζετε εκεί στο Μαλουτα από την πρώτη Κυριακή σπίτι θα είστε.

  • “Υπεροψίαν και μέθην,
    υπεροψίαν και μέθην θα είχεν ο…” Μαλούτας
    για να παραφράσω τον στίχο του Δαρείου του Κ. Π. Καβάφη.

  • Μαλουτας δημαρχος κοζανης!!! Το αξιζει πολυ Σοβαρος και μετρημενος!!Με ψηφοδελτιο ανανεωμενο που απαρτιζεται απο νεους ,επιστημονες και αξιολογους ανθρωπους!!!Μπραβο Λαζο συνεχισε ετσι!!!Οι υπολοιποι απλα παρακολουθουν περνωντας τηλεφωνα και παρακαλωντας απεγνωσμενα για υποψηφιους…ΜΑΛΟΥΤΑΣ = ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!!

  • Μπράβο Λαζαρε. Καλή επιτυχία. Θλίψη για τον μαϊντανό του Facebook που θέλει να το παίξει κομματαρχης της περιοχής και ποσταρει για άλλους. Τον περιμένουμε με χαρά…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.