kozan.gr: Με έντονη αντιπαράθεση Ζεμπιλιάδου – Κάτανα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – Η επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα” κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, σε προηγούμενη συνεδρίαση, όταν είχε μιλήσει, υπό μορφή ερώτησης, για παραιτήσεις Δακή & Ζεμπιλιάδου

25 Φεβρουαρίου 2019
16:37

 

Με έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Γ. Ζεμπλιάδου, επικεφαλής της παράταξης “Ελπίδα” και του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Υγείας Η. Κάτανα, ξεκίνησε, το μεσημέρι της Δευτέρας 25/2, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας. Η κα. Ζεμπιλιάδου ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη, να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, για τις δηλώσεις του στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος, σχετικά με τη στάση του ΚΙΝΑΛ (και της ΝΔ) στη ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση και συγκεκριμένα για το άρθρο 21, που αναφέρεται στην κατεύθυνση κατοχύρωσης του δημόσιου ελέγχου των βασικών κοινωνικών αγαθών, όπως το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια, ώστε τα δίκτυα διανομής τους να υπόκεινται σε καθεστώς δημόσιας υπηρεσίας και να τελούν σε δημόσιο έλεγχο και προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης των κοινών αγαθών (διαβάστε σχετικά εδώ), κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση. Δείτε τι συνέβη και τι απάντησε ο Η. Κάτανας:

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.