kozan.gr: Δεν θα είναι, εκ νέου, υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας, ο Σ. Ζαμανίδης – Tι αναφέρει στο ευχαριστήριο του προς τους γιατρούς, του φίλους κι όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του

25 Φεβρουαρίου 2019
16:48

Με το παρόν επιθυμώ να συγχαρώ και δια του τύπου το σύνολο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού της Euromedika Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης , για την υψηλού επιπέδου φροντίδα που παρέχει στους νοσηλευόμενους και ιδιαίτερα το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα για την άψογη λειτουργία του.

Ως ασθενής και μετά από την δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου διαπίστωσα την άρτια επιστημονική κατάρτιση, την υπευθυνότητα , τη συνέπεια και την άριστη συμπεριφορά του συμπατριώτη μας Επεμβατικού Καρδιολόγου Χρήστου Γραΐδη , του Καρδιοχειρουργού- Χειρουργού Θώρακος Γεωργίου Τσώνη , του Θωρακοχειρουργού Ανδρέα Μαλακούδη , του Αναισθησιολόγου Αναστασίου Κωνσταντινόπουλου και του Καρδιολόγου Κωνσταντίνου Γιαννακάκη , τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς καθώς και τους Προϊσταμένους και Νοσηλευτές του Τμήματος .

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλω στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας , στο συμπατριώτη μας Καρδιολόγο Δημήτρη Αδαμίδη αλλά και στη Διοίκηση και στο Διοικητικό προσωπικό της Euromedika Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης .

Εύχομαι να συνεχίσουν το δύσκολο λειτούργημά τους με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης , σεβασμού και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τους φορείς , συναδέλφους , δημότες , συγγενείς και φίλους , που τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μηνύματα , εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας μου και με τους οποίους δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσω , λόγω της επιβαρυμένης κατάστασής μου.

Επί πλέον επιθυμώ να ενημερώσω ότι μετά από τη σοβαρή αυτή περιπέτεια , η υγεία μου αποκαθίσταται σταδιακά και είναι πλέον θέμα χρόνου η επάνοδος στα καθήκοντά μου , όμως παρόλα αυτά η γενικότερη κατάσταση της υγείας μου δεν μου επιτρέπει να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

10 σχόλια

  • Αυτό το διάστημα που έλειψες Σάββα έχω την εντύπωση ότι κάτι κινήθηκε στον έρμο τον δήμο μας…
    Περαστικά σου πάντως, αλλά δεν νομίζω ότι θα μας λείψεις και πολύ…

  • ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΛΑΜΨΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΒΑΛ.

  • θα εχουμε να θυμομαστε τα μεγαλα εργα που μας αφηνεις ως παρακαταθηκη,την ανυπαρξια,τον συγκεντρωτισμο ,το θεμα της αεβαλ και ων ουκ εστιν αριθμος

  • Σε ανθρώπινο επίπεδο, περαστικά και καλή ξεκούραση και ανάρρωση.
    Σε πολιτικό επίπεδο, μεγάλη μαγκιά τους έπαιξες και γλύτωσες και την στεναχώρια των πολύ κακών αποτελεσμάτων που δεν θα είσαι υποψήφιος. Πήγαινες για οδυνηρή ήττα.

    Υ.Γ Και τώρα Πτολεμαΐδιώτη ψηφοφόρε, που έμαθες να ψηφίζεις μονο για να τιμωρείς, ποιον θα τιμωρήσεις; Ε ρε γλέντια που θα έχουμε! Όλα είναι ανοικτά!

  • Εύχομαι στους παραπανω που κάνουν τα σχόλια
    … να βρεθούν στην ίδια κατάσταση
    Με κακά αποτελέσματα στην υγεια τους
    Για να ακούσουν τα σχόλια που είδη κάνουν
    Συγχαρητήρια !
    Μονο ανθρωποι δεν είσαστε
    Ντροπή κ μονο
    Πολυ λυπαμαι για το χαμηλό επίπεδο της πόλης που γεννήθηκα κ μεγάλωσα

    Π.Γ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.