kozan.gr: 157.000 ευρώ ο προϋπολογισμός της φετινής Αποκριάς στην Κοζάνη (μαζί με τις χορηγίες στα 180.000 ευρώ) – Καινούριος καρνάβαλος με θέμα “Ο Koζανίτης Μουσικός” στη φετινή Αποκριά της Κοζάνης – Κανονικά η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και την περίοδο της Αποκριάς επισήμανε ο δήμαρχος Κοζάνης (Βίντεο 11′)

26 Φεβρουαρίου 2019
13:09

 

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τη διοργάνωση της φετινής Αποκριάς στην Κοζάνη, που ξεκινάει από την ερχόμενη Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη), παραχώρησαν σήμερα Τρίτη 26/2, λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι, στο δημαρχείο Κοζάνης, ο δήμαρχος Koζάνης Λ. Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Π. Δημόπουλος και ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης Γ. Ιωαννίδης. Εκτός από τα ήδη γνωστά που περιλαμβάνονται κάθε χρόνο στο αναλυτικό πρόγραμμα και τη συναυλία των Locomondo, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ ανέφερε πως προϋπολογισμός της φετινής Αποκριάς στην Κοζάνη ανέρχεται στα 157.000 ευρώ (μαζί με τις χορηγίες στα 180.000 ευρώ). Επίσης, αποκάλυψε πως φέτος θα υπάρχει καινούριος καρνάβαλος με θέμα “Ο Koζανίτης Μουσικός”, ενώ ερωτηθείς, ο δήμαρχος Κοζάνης, για το αν θα υπάρχει κάποια “χαλάρωση’ σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, απάντησε πως δεν έχει δοθεί τέτοια εντολή προς τη δημοτική αστυνομία.

32 σχόλια

  • γελανε και οι πετρες. αφου ουτως ή αλλως δεν εφαρμοζεται πληρως ο νομος μονο αλα καρτ μεχρι τις 22.00. θα γινει χαμος στις αποκριες στα μαγαζια. ντουμανι παντου. ουτε ενας καταστηματαρχης δεν θα τον εφαρμοσει

  • Να προσθέσω πως ο νόμος παύει γενικά να ισχύει από τη στιγμή που οι επιχειρήσεις έχουν αναπτύξει μόνιμες ή μη κατασκευές (νάιλον κτλ) για χρήση από τους καπνιστές και νομίζω είναι ευνόητο σε όλους…επιπλέον οι εν λόγω κατασκευές έχουν αναπτυχθεί σε δημόσιους πλακόστρωτους χώρους εμποδίζοντας την ράμπα διέλευσης πεζοδρομίου σε ΑΜΕΑ και παιδικά καρότσια ή αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο εμποδίζοντας τους πεζούς (βλέπε πέριξ κόμβου Ιωνίας) … Κύριε Δήμαρχε έχετε επιδείξει ευαισθησία σε τέτοια θέματα πράξτε λοιπόν τα δέοντα…κανείς δεν έχει δικαίωμα να καταπατά τις ελευθερίες του άλλου !!!!! Το αν θα επιλέξω να εισπνεύσω καπνό είναι επιλογή μου, το να διέρχομαι όμως χωρίς εμπόδια είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.

      • Το κατάλαβες εεε;; Χμμμ είσαι τέρας εξυπνάδας …. ή μήπως κρυάδας;;; Σε ενοχλεί ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο ;; Κομπλεξικοί άνθρωποι…Η ελευθερία η δική μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική σου και ου το καθεξής… έχεις την κριτική ικανότητα να το καταλάβεις;;; τι ρωτάω…!!!

      • Σε τσούζει κι εσένα ή αλήθεια;; Καταστηματάρχης ή παρατρεχάμενός τους;; Δε θέλω υποδείξεις “επώνυμε” παντοσχολιαστή!!!

        • αμα φορας παντελονι τι ποιο αντρικιο ??? παρε την ταυτοτητα σου και ΠΑΝΕ !!!! αλλιως μουγκο
          επαναστατη του πληκτολογιου

          • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…γι’αυτό και μόνο δε σε παρεξηγώ και κατανοώ απόλυτα τη σκέψη σου…να γνωρίζεις ότι δε φταίνε οι άλλοι αλλά εμείς οι ίδιοι … Αυτά και μόνο !!

  • Γιατί η εφαρμογή του νόμου και τις ημέρες της Αποκριάς πρέπει να αποτελεί είδηση και μάλιστα στον τίτλο?

    Θα μπορούσατε πχ να πείτε επίσης “Κανονικά ο έλεγχος της Τροχαίας και τα αλκοτέστ και τις ημέρες της Αποκριάς”

    • Νίκο σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Και τα δύο πρέπει να εφαρμόζονται κανονικά, και όχι όπως τα εφαρμόζει ο δήμαρχος και η αστυνομία.

  • Θα σας παρακαλέσω στις αποκριες να μην καπνίζει κανείς ούτε μέρα τις 22:00 πρεπει να δείξουμε καλο πρόσωπο στους ξένους. Οι ξένοι με τις δηλώσεις που κάνει ο Λευτέρης νομίζουν οτι δεν καπνίζουμε στα μαγαζιά. Μην τους απογοητεύσουμε και να διαφυλάξουμε το καλο όνομα του δημάρχου μας. Είναι το μόνο που εχει κάνει για την πόλη

  • Από πότε αποτελεί ΕΡΓΟ η εφαρμογή της νομοθεσίας…

    Απλά, ο δήμαρχος και η παρέα του, έχουν έρθει σε επαφή με τηλεοπτικά
    και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας για την προβολή του θέματος.

    Είναι γνωστό ότι καποιοι μέσα από τη δημοτική αρχή απεχθάνονται το παραδοσιακό καρναβάλι της πόλης.

  • ποιος κοροιδευει ποιον! νιωθεις ηλιθιος στον τοπο σου! 22:01 λεπτο τα τασακια βγαινουν στα μαγαζια. ποιος νομος? ασ λεμε καλυτερα ο νομος του 21:59!!!

  • ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΗ, ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΑΜΑΤΑ! ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ…

  • Συγγνώμη αλλά η Δημοτική Αστυνομία δεν μπορεί να επιβληθεί και να βάλει πρόστιμα.Κι εφόσον δεν το κάνουν δεν εφαρμοστεί ο νόμος.Δεν τιμούν τη δουλειά τους δυστυχώς.Είναι η αλήθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.