Καλοσωρίζουμε στην Κοζάνη την υπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα κυρία Όλγα Γεροβασίλη (του Χάρη Κάτανα)

27 Φεβρουαρίου 2019
10:16

 Την υπουργό των δακρυγόνων, που ψήφισε υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών, που νομίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών μπορεί μπαίνει στο ίδιο ζύγι με τις επικίνδυνες αριστερίστικες ιδεοληπτικές εμμονές της, μια αποτυχημένη υπουργό που μοναδικό σκοπό έχει να προσφέρει δεκανίκι στην απερχόμενη κυβέρνηση-κουρελού του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών πρόθυμων της καρέκλας. Επισκέπτεστε σήμερα με προκλητική απάθεια και αδιαφορία την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, όταν οι ελλείψεις και οι ανάγκες των υπηρεσιών για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι τεράστιες. Κυρία Γεροβασίλη, επειδή η υπόθεση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών είναι μια σοβαρή υπόθεση, για την οποία δεν έχετε την παραμικρή συναίσθηση, κάντε μας μια χάρη: Στο ελάχιστο διάστημα που σας απομένει ως κυβέρνηση, φροντίστε τουλάχιστον να μην κάνετε περισσότερο κακό στη χώρα. Φτάνει πια, δεν σας αντέχει άλλο ο κόσμος, δεν σας μπορεί άλλο η πατρίδα.

Κάτανας Χάρης

22 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.