kozan.gr: Πτολεμαΐδα: H στιγμή που έπεσαν τα χημικά και ο σοβαρός τραυματισμός του πολίτη στο κεφάλι (Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2019
12:47

 

H στιγμή που έπεσαν τα χημικά και ο σοβαρός τραυματισμός του πολίτη στο κεφάλι. (Διαβάστε τι συνέβη νωρίτερα, κάνοντας κλικ εδώ)

16 σχόλια

  • Για ακομα μια φορα ο απλος και περηφανος ελληνικος λαος της Εορδαιας ειναι πρωτη γραμμη. Κοιτωντας ομως το βιντεο αραγε τι κοιταμε;
    Κυριοι της Εορδαιας διαμαρτυρηθειτε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλα μην παρασυρεστε απο αυτους που κανουν ψηφοθηρια στο ονομα της πατριδας μας!!!

  • Το τυραννικό καθεστώς της αριστεράς περιθωριακό στην κοινωνία και λαομίσητο συνεχίζει την καταπίεση και τη βία εναντίον των Ελλήνων για να υποταχτούν στο συνολικό ξεπούλημα και τη διάλυση της χώρας.

  • Κατά τα άλλα όμως χθες ανακοινώσατε ότι δεν είχατε σκοπό να χαλάσετε την ορκωμοσία των παιδιών. Πήγατε εκεί 20 άτομα, φωνάξατε, οκ. Για ποιόν λόγο δηλαδή θέλατε να σπάσετε τον κλοιό των ΜΑΤ; Για να δώσετε συγχαρητήρια στα παιδιά;

    • ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΑΤ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

    • Δεν είχε καμία δουλειά η υπουργός να παραστεί στην ορκομωσία. Είτε έχουν περίσιο θράσος είτε είναι εντελώς αποκομμένοι από την κοινωνία, οι εκδηλώσεις του κόσμου θα είναι αυτές όπου κι αν εμφανίζονται. Και πάλι καλά να λένε που ο κόσμος αυτός δεν είναι μπαχαλάκηδες όπως οι άλλοι του συναφιού τους και οι διαμαρτυρίες είναι ειρηνικές.

    • Τους έκλεισαν το δρόμο 500 μέτρα μακριά. Τι φοβήθηκαν οι 200 αστυνομικοί και δεν τους άφηναν να διαμαρτυρηθούν στην υπουργό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.