kozan.gr: Ώρα 14:00: Κινητοποίηση φοιτητών του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στο κέντρο της Κοζάνης – Αντιδρούν και διαφωνούν με συγκεκριμένα σημεία του Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2019
14:35

 

Κινητοποίηση φοιτητών του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στο κέντρο της Κοζάνης.  Αντιδρούν και διαφωνούν με συγκεκριμένα σημεία του Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας.

 

18 σχόλια

  • Αφήστε ρε παλληκάρια. Περάσατε με 5 και θέλετε και πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

    Δώστε κατατακτήριες και πάρτε όσα πτυχία θέλετε.

    • Αν μπορέσω να περάσω τα μαθήματα που απαιτούνται, εσένα τι σε κόφτει; Ζορίζεσαι γιατί μπορώ να πάρω πτυχίο πανεπιστημίου, ενώ περνούσα καλά στην εφηβεία μου. Σου χαλάω το παραμύθι ότι εμείς του ΤΕΙ είμαστε μειωμένων δυνατοτήτων. Εμείς παιχταρά μου παίρνουμε χαμπάρι τι σπουδάζουμε, δε βγαίνουμε όλοι χάπατα, χωρίς επαφή με τον πραγματικό κόσμο!

      • Περνούσατε τόσο καλά που οι περισσότεροι δεν μπορείτε να λύσετε μια απλή εξίσωση. Αν παίρνατε όντως χαμπάρι τι σπουδάζατε, θα ξέρατε ότι το αντικείμενό σας είναι διαφορετικό και έχει άλλη κατεύθυνση από του αντίστοιχου ΑΕΙ. Γι’αυτό, το να βαπτιστεί κάτι άλλο δεν έχει νόημα.

        • Γι΄αυτό καμάρι μου ζητάμε να γίνει συγχώνευση των τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, το οποίο έχει παρόμοιο πρόγραμμα σπουδών, και όχι να γίνει από το μηδέν ένα τμήμα Χημικών Μηχανικών, το οποίο φέρνει μόνο πελατεία στην περιοχή (όχι όσο τα ΤΕΙ, αλλά σε σχέση με το Μηχ. Περ.).

  • Φορτωστε το διαβασμα στον κοκορα και αφηστε τα εξοδα τον γονιων σας και να τρεχουν για να σας σπουδασουν και ελατε ξανα αυριο τσικνοπεμπτη σας περιμενουμε με σουβλακια και τρελο κεφη.
    Αριμπα μουτσατσος….

    • Δίκαιο είναι φίλε μου, αλλά όταν βγαίνουν τα ΤΕΙ να μιλήσουν αρχίζει να βγαίνει στο φως η ποιότητα των πανεπιστημιακών και των πτυχιούχων ΑΕΙ. Βλέπε σχόλια αυτές τις ημέρες…είναι να τρελαίνεσαι με την εμπάθεια και τα κόμπλεξ! Τα παιδιά δε ζητάνε πτυχίο ΑΕΙ στη ζούλα, να αντιστοιχηθεί το πτυχίο τους με κάποιο ενεργό τμήμα ζητάνε.

  • Σιγά !Μας το παίζεται μάγκες εσείς του Πανεπιστημίου οτι και καλά έχετε ανώτερο πτυχίο και λοιπά.Ελάτε να δείτε τι εργαστήρια κάνουμε εμείς και μετά μιλήστε.
    Σπίρτα αναμμένα!

  • Η εκδίκηση των μετρίων. Τους κάνουν Πανεπιστήμιο με επαγγελματικά δικαιώματα και αυτοί κανουν καταλήψεις. Τι να πει κανείς, τόση κομματοκρατία πιά.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;
    ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
    ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ;
    ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ;

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;

    Α ΔΕΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ‘ΣΕΙΣ!!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΡΙΑΛΙΤΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ;

    Σ’ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΓΩΪΣΤΩΝ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.