«Αποκριές ήταν…»Εκδήλωση της Βιβλιοθήκης και του Ωδείου για την τρίτη ηλικία. Παρασκευή 1/3, 18.30, στη Βιβλιοθήκη

27 Φεβρουαρίου 2019
14:57
Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία διοργανώνει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης την Παρασκευή 1η Μάρτη 2019 με τίτλο ¨Αποκριές ήταν…¨

Μια εκδήλωση στην οποία μέλη των ΚΑΠΗ θα αφηγηθούν ιστορίες από κάποιες περασμένες αποκριές, ενώ θα αναγνωστούν και κείμενα στο Κοζανίτικο ιδίωμα και θα ακουστούν παλιά νοσταλγικά τραγούδια.

Τα κείμενα είναι των Λ. Παπασιώπη, Γ. Βανίδη, Σ. Ηλιαδέλη και Μ. Μόμτσιου- Τσικριτζή και θα αναγνωστούν από τη Φωτεινή Διάφα, το Νίκο Κουρού, τη Βάϊα Λαμπροπούλου και τη Δώρα Λίτσιου.

Τα τραγούδια θα αποδώσει ομάδα μαθητών του Ωδείου τους οποίους θα συνοδεύουν οι κ. Γλύκα Κουτούλα και Δώρα Τανή.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 18.30, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.