Γεροβασίλη για τα επεισόδια στην Πτολεμαΐδα: “Πρόκειται για ακραίους κύκλους, που κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία”

27 Φεβρουαρίου 2019
16:15

Σε ακροδεξιά στοιχεία που ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια απέδωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα όσα συνέβησαν στην Πτολεμαΐδα νωρίτερα σήμερα.

Οταν ομάδα διαδηλωτών που φώναζε συνθήματα για την Μακεδονία συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ. Η επίσκεψη της Ολγας Γεροβασίλη στην πόλη έγινε με αφορμή την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστών.

Η δήλωση της Ολγας Γεροβασίλη:

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πτολεμαΐδα και τη Δυτική Μακεδονία.

Έχουμε τους πρώτους απόφοιτους της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 73 άνδρες και 16 γυναίκες.

Ωστόσο, αυτή τη μέρα επιχείρησαν να την αμαυρώσουν κάποιοι ακραίοι, προσπαθώντας να σταματήσουν την ορκωμοσία των Πυροσβεστών. Πρόκειται για ακραίους κύκλους, που κινούνται με βάση ένστικτα τα οποία δεν είναι συμβατά με τη δημοκρατία. Επιτέθηκαν στην αστυνομία και έγινε σύγκρουση, στοχευμένη, προαποφασισμένη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο λαός της Πτολεμαΐδας, ο λαός της Κοζάνης τους γύρισε την πλάτη.

Πηγή: Γεροβασίλη για τα επεισόδια στην Πτολεμαϊδα: Οργανωμένα από ομάδα ακροδεξιών | iefimerida.gr

25 σχόλια

    • Του κινήματος δεν πληρώνω του κινήματος ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο Έξω οι βάσεις του θανάτου Φονιάδες των λαών Αμερικανοι σήμερα οιδήθεν αριστεροί με τους δήθεν προοδευτικόυς να λέτε τι? Υπομονή και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του και θα πάρει ότι του αναλογεί και του αξίζει!

  • Κλασική φασιστερή αντίληψη.
    Τι στοίχημα πας Αρτινή ότι σε 6-7 μήνες εσείς θα βγείτε πάλι αγανακτισμένοι και θα ουρλιάζετε, θα τα σπάτε, θα καίτε την Αθήνα και θα διαμαρτύρεστε για τα μνημόνια και τους θεσμούς; οεο;

  • η υποκρισια εχει κοντα ποδαρια! πεντε χρονια κανατε μπαχαλο τις πλατειες, τεσσερα χρονια κρατατε με νυχια και με δοντια τις συνιστωσες σας να μη βγουν εξω και τα σπασουν, και σε ενα εξαμηνο θα αρχισουν και παλι τα ιδια ..παντελακη μου

  • Πόσο υποκρισία απ’ αυτούς να βαφτίζουν κάθε διαμαρτυρία ακραία γεγονότα από φασίστες.Λιγος καιρός απέμεινε ακόμη. Υπομονή Έλληνες

  • Κολοσσιαίο ψέμα! Την ώρα της ορκωμοσίας δεν μιλούσε κανείς δεν ακουγόταν κανένα σύνθημα δεν παιζόταν καμία μουσική. Υπήρξε απόλυτος σεβασμός της ορκομωσίας. Ο λαός σε αυτή γύρισε την πλάτη και το ξέρει αλλιώς δεν θα έφερνε 8 διμοιρίες ματ πάνω από 200 αστυνομικούς. όσο για το ότι έχει το θράσος να μιλάει για Δημοκρατία με αυτά που κάνει είναι τουλάχιστον εξοργιστικό!

  • Είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί με αυτού του είδους τις αντιδράσεις,οι διαδηλωτές τουλάχιστον δεν φοράνε κουκούλες.

  • Σύριζσ:Σε κάθε εκδήλωση χρησιμοποιούνται δυνάμεις καταστολής για προστασία των υπουργών από διαμαρτυρίες άοπλων πολιτών. Δείγμα του πως αντιλαμβάνεται τη λαϊκή βούληση η πρώτη φορά αριστερά.

  • Αλήθεια…..ο Δήμος Εορδαίας που ήταν σε όλα αυτά;
    Πριν λίγο καιρό πήραν απόφαση Δημοτικού συμβουλίου ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.
    Σήμερα που ήταν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.