Όταν ωσάν εργατικό κίνημα, μέσα από τα συνδικάτα σου σιωπάς σε όλα όσα βιώνει μια μερίδα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα σήμερα και αύριο πού ξέρεις ίσως και στο Δημόσιο, που άκουσον άκουσον οι επιχειρηματίες(σιγά τα ωά..) πληρώνουν το προσωπικό τους με το να τους δίνουν για το 1/4, 1/5 ή και 1/6 του μισθού τους σε επιταγές*, να ψωνίζουν λέει από σούπερ μάρκετ, τότε ένα είναι σίγουρο ότι είσαι και εσύ μέρος του συστήματος μη Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι όποιες «μαγκιές» σου μέσα από τις κραυγές που και αυτές τείνουν να εξαφανισθούν δεν πείθουν κανέναν. Αυτό που προέχει είναι να ανοίξει επιτέλους ο διάλογος για «ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» που θα μας οδηγήσει στην Αναγέννηση του Εργατικού Κινήματος και θα απαντήσει στους όποιους καθεστωτισμούς μας έχουν επιβληθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια από το αγράμματο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.

Βλέπετε όλοι τους βράζουν στο ίδιο καζάνι…

*Στην Κοζάνη είναι αρκετές οι επιχειρήσεις που οι ιδιοκτήτες του λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο καταπατώντας και ισοπεδώνοντας νομοθεσίες και εργαζομένους.

Κοζάνη 16 Φεβρουαρίου 2017

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ