kozan.gr: Σε δικούς τους μουσικούς ρυθμούς συμμετέχουν στην Κοζανίτικη Αποκριά κι οι Ιρακινοί πιλότοι της Egnatia Aviation, που εκπαιδεύονται στην πόλη μας (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2019
00:11

 

Σε δικούς τους μουσικούς ρυθμούς συμμετέχουν στην Κοζανίτικη Αποκριά κι οι Ιρακινοί πιλότοι της Egnatia Aviation, που εκπαιδεύονται στην πόλη μας. Βίντεο έξω από το Mind Bar, αργά το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, στην Κοζάνη.

10 σχόλια

  • Έχουμε από τη μια αυτό το βίντεο στην Κοζάνη. Έχουμε και από την άλλη το χθεσινό βίντεο στην Πτολεμαΐδα. Τα βλέπεις και τα δύο και καταλαβαίνεις αμέσως για ποιον λόγο η Πτολεμαΐδα μας είναι 50 χρόνια πίσω από την Κοζάνη.

    • Αν είχε ο οποιοσδήποτε τα προνόμια των Κοζανιτών σίγουρα θα χοροπηδούσε και αυτός. Όλες οι πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας είναι κανονικά στον χρόνο τους. Απλώς η Κοζάνη είναι μπροστά, όχι επειδή είναι πιο έξυπνοι αλλά είναι δεκαετίες τώρα τα κακομαθημένα της περιοχής μας.

  • Πληροφορήθηκα απο έγκυρες πηγές στο καφενείο ότι απο του χρόνου θα έχουν δικό τους φανο και θα λένε τα αποκριάτικα τραγούδια στα αραβικά.Είμαστε όλοι πολυ χαρούμενοι στο καφενείο και πίνουμε μπύρες με αυτά τα νεα.Τραγουδάμε κιόλας το τραγούδι του Μίκη “τη Ρωμιοσύνη μη τη κλαις”

    • Μην λες υπερβολικά πράγματα.τουλαχιστον αυτοί δε βαφτίζονται χριστιανοί σαν άλλους μουσουλμάνους για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες.

    • Επίσης είναι ειρηνικοι και προσωρινοι στην πόλη μας. Ήρθαν νόμιμα και νόμιμα θα φύγουν όταν τελειώσουν. Τους παράνομους να φοβάσαι…

  • Ακριβώς έτσι, ο Σύριζα με τα ληγμένα χημικά και το ξύλο μας γύρισε 50 χρόνια πίσω, σε εποχές Πολυτεχνείου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.