Tρία χρόνια χωρίς τον Κώστα Τσιάντα – Το μήνυμα της οικογενείας του

1 Μαρτίου 2019
08:21

Συμπληρώνονται σήμερα (1η Μαρτίου ), τρία χρόνια από την ημέρα που ο δικός μας άνθρωπος , ο λατρεμένος σύζυγος, πατέρας και παππούς , ο Κώστας Τσιάντας , έφυγε από κοντά μας.

Έφυγε ξαφνικά και απρόσμενα , δεν συνειδητοποιήσαμε ακόμη την απουσία του …τον αισθανόμαστε κοντά μας, δίπλα μας , ακόμη αντηχεί στ΄ αφτιά μας και στην ψυχή μας η φωνή του.

Μια φωνή γεμάτη πάθος και αγάπη για το σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης , ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος επί σειρά ετών.

Σκιρτούσε η καρδιά του και λαχταρούσε η ψυχή του όταν άκουγε τα τραγούδια και τα μελίσματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας .

Με μια ευχάριστη αγωνία , χαιρόταν την επιτυχία των εκδηλώσεων του συλλόγου μας , ενώ με μεράκι και άγγιγμα ψυχής , αναβίωνε ήθη , έθιμα , χορούς και τραγούδια του τόπου καταγωγής μας.

Γι αυτό το σύλλογο και τους ανθρώπους που αγάπησε, η οικογένειά του, αντί άλλης εκδήλωσης, προσφέρει στο σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης χρηματικό ποσό στη μνήμη του και του ψιθυρίζει λόγια μνήμης και αλησμοσύνης.

Η οικογένειά σου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.