kozan.gr: Βάζει “πλώρη” για το δήμο Κοζάνης ο Σ. Γκανάτσιος, μετά τον αποκλεισμό του από το Συμβούλιο Ένταξης και Ανάπτυξης, που θα λειτουργήσει έως την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων, στο νέο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

1 Μαρτίου 2019
08:54

 

Μετά τον αποκλεισμό του από το Συμβούλιο Ένταξης και Ανάπτυξης, που θα λειτουργήσει έως την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων, στο νέο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, βάζει “πλώρη” για το δήμο Κοζάνης ο Σ. Γκανάτσιος. Ο σημερινός Πρύτανης του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας,  θεωρεί εκδικητική την απόφαση αυτή κι αιτία “πολέμου” με όλους αυτούς που συνήργησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Σε σημερινή – αποκλειστική – δήλωσή του στο kozan.gr, ανέφερε: “Γνωρίζετε ότι από το 2014 είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για το δήμο Κοζάνης κι ειδικές καταστάσεις, που διαμορφώθηκαν τότε, με ανάγκασαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να το αποσύρω. Με δεδομένες τις νέες εξελίξεις και το ρόλο ορισμένων που επιχειρούν την αποδυνάμωση της Κοζάνης και του ρόλου της σε ακαδημαϊκό επίπεδο, δηλώνω πως η προσπάθειά μου για την αποτροπή τέτοιων δυσάρεστων εξελίξεων για τον τόπο μας, θα συνεχιστεί απ΄άλλο μετερίζι, αυτό του δήμου Κοζάνης, εκεί όπου αποφασίζουν οι πολίτες κι όχι κάποιοι “περαστικοί” ιθύνοντες του Υπουργείου Παιδείας”.

kozan.gr

48 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.