Όλγα Γεροβασίλη: «Τάγματα εφόδου» όσοι με αποδοκίμασαν στην Πτολεμαΐδα

1 Μαρτίου 2019
10:31

«Τάγματα εφόδου» χαρακτήρισε τους πολίτες που συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες εναντίον της στην Πτολεμαΐδα, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, καλώντας μάλιστα το πολιτικό σύστημα και τους δημοσιογράφους να μην ξεπλένουν τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί που πήγαν στην Πτολεμαΐδα πήγαν «για πόλεμο» είπε η κυρία Γεροβασίλη, που χαρακτήρισε επίσης κατάπτυστη την ανακοίνωση των αστυνομικών Κοζάνης.

Ειδικότερα, η Όλγα Γεροβασίλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ με τον Πάνο Χαρίτο, μαζί με τον τομεάρχη Εσωτερικών και πρώην υπουργό της ΝΔ Μάκη Βορίδη, όπου αντιπαρατέθηκαν για την οικονομία και τις πολιτικές εξελίξεις

Η κυρία Γεροβασίλη περιέγραψε όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία οδήγησε στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Για όσα είπε ο ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και απαντώντας σε σχόλιο του Μάκη Βορίδη, εκπροσώπου της ΝΔ στην εκπομπή, για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε για να τα μειώσει διότι όπως είπε γνώριζε πως «δεν είναι το πιο χρήσιμο μέτρο για την οικονομία και τη ζωή των πολιτών».

«Εφαρμόσαμε τη συμφωνία και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, κάναμε όλα όσα έπρεπε και μπορούσαμε για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε για τα ζητήματα ασφαλείας και τη λειτουργία των φυλακών. Ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε γιατί δεν λειτουργούν οι φυλακές τύπου Γ’ με την κυρία Γεροβασίλη να απαντά πως δεν θα λειτουργήσουν ποτέ αυτές οι φυλακές όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση. Ενώ οι δυο πολιτικοί αντιπαρατέθηκαν και για το νόμο Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών.

Για την εγκληματικότητα η υπουργός είπε πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκαναν περισσότερες προσαγωγές αλλά η σημερινή κυβέρνηση κάνει περισσότερες συλλήψεις με αποτέλεσμα να τιμωρούνται οι παραβάτες.

Ο κ. Βορίδης επέμεινε στην μικροεγκληματικότητα και το «άβατο των Εξαρχείων» με την κυρία Γεροβασίλη να απαντά ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ υπάρχει μείωση της εγκληματικότητας.

Απαντώντας σε ερώτηση του Πάνου Χαρίτου για τα Εξάρχεια , η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι η κατάσταση θα αλλάξει καθώς γίνεται συντονισμένη δουλειά από την ΕΛΑΣ και τόνισε πως δεν υπάρχουν άβατα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

46 σχόλια

  • Γέμισε η Ελλάδα “τάγματα εφόδου” και “ακροδεξιούς φασίστες” που πολεμούν την κυβέρνηση , παράξενα φαινόμενα για “δημοκρατία”…

      • Τάγματα εφόδου είναι τα ΜΑΤ της Γεροβασίλη
        της Υπουργού Προστασίας του Ρουβίκωνα , του
        Κουφουντίνα και των νεοσταλινικών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ .

        Ντροπή σε όλους τους Συριζαίους .
        Εχετε ευθύνη όλοι όσοι ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ .

        Μαζέψτε τους. !

      • Καλά τα λές σύντροφε.Επίσης να πούμε οτι μόνο σε έναν απ τους 30000 άνοιξε το κεφάλι κι οτι δε χρησιμοποίησε τους παρκρατικούς κουκουλοφόρους τους για να δείρουν όπως στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.Νομίζω οτι πρέπει να την ανακυρήξουμε επίτιμο δημότη και μέγα ευεργέτη…

    • 100 συλλαλητήρια σε ένα χρόνο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Εσύ ένα μισοάδειο Αλεξάνδρειο με ναυλωμένα πούλμαν και εκδηλώσεις με 5 άτομα.Ακόμα κι αυτοί που ανήθικα κερδίζουν απ την κυβέρνηση σας μισούν και σας σιχαίνονται.Τέτοια λαομίσητη κυβέρνηση δεν έχει ξαναπεράσει.Κυριακή κοντή γιορτή.

      • Εάν κρίνεις την κυβέρνηση από μία απόφασή της και μάλιστα για θέμα για το οποίο είσαι παντελώς άσχετος, δεν είσαι μόνο ανεύθυνος, είσαι και επικίνδυνος.

        • Ο φανατικός κομματικός στρατός δεν εχει άποψη σαν σκύλος ακολουθεί πίστα το αφεντικό του γι αυτό την προδοσία την βαφτίζεται

          • Ότι να ‘ναι.

            Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει τόση θολούρα στο μυαλό ενός ανθρώπου.

          • Ετσι γίνεται οταν φοβούνται οτι θα χάσουν το μεροκάμματο ,βγαίνουν και γράφουν ασυναρτησίες ,φοβούνται οτι θα πεθάνουν απο την πείνα μετα τον Σεπτέμβρη επειδη σαν τεμπελόσκυλα που ειναι δεν ξέρουν να κανουν τίποτα αλλο

  • ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    30 καθημερινοί άνθρωποι που τους ξέρουμε όλοι στην Πτολεμαίδα εναντίον περισσότερων ΜΑΤατζήδων αποτέλεσαν «τάγμα εφόδου» και πήγαν για «πόλεμο».
    ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

  • Δύσκολο πράμα να νομιζεις ότι είσαι η Μαρία Αντουανέτα, ενώ κατάγεσαι από τους νερατζόκωλους (Άρτα).

    Η Βαστίλη πέφτει…

  • 30-40 μεσήλικες δημότες, συνταξιούχοι και νοικοκυρές είναι τάγματα εφόδου; Λυπηρό.Έχουν χάσει οι λέξεις το νόημα τους.

  • Η ευκολία που χαρακτηρίζουν ως “τάγματα εφόδου” όλους όσους σταθούν απέναντί τους, δείχνει το τέλος (χωρίς να είχε και ποτέ αρχή) του πολιτικού τους λόγου. Το μόνο που δεν κατάφεραν να κάνουν στην θητεία τους είναι να κυβερνήσουν.

  • Τάγματα ανεγκέφαλων είναι που βλάπτουν την περιοχή και μολύνουν τις καρδιές των συνανθρώπων τους με τα κατώτερα ένστικτα τους. Ως γνωστόν στη ζωή θα τα βρουν μπροστά τους αργά ή γρήγορα..

    • Δε ντρέπεσαι λίγο;Βρίζεις τους ανθρώπους που βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα τους και πολλά άλλα για να υπερασπιστείς τους άθλιους κυβερνητικούς;Τόσο πολύ έχεις τυφλωθεί πια ή το άτιμο το νιτερέσο σου κλείνει τα μάτια;

  • Κάποιοι φασιστοαριστεροι στα σχόλια αναφέρονται με ειρωνεία για 25-30 άτομα που ήταν στην διαδήλωση. Ξεχνάμε εσκεμμένα ότι εμείς δουλεύουμε δεν είμαστε τεμπέληδες η κρατικοδίαιτοι και επαγγελματίες των συλλαλητηρίων

  • ΕΝΏ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ MARFIN ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ … ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ

  • Παντού βλέπουν εφιάλτες. Μόνο που κα Γεροβασίλη οι πραγματικοί Εφιάλτες είστε εσείς εκεί στο συριζα που όπου πάτε σας συνοδεύουν και σας προστατεύουν οι πραιτωριανοί ΜΑΤατζήδες.

  • Είτε ήταν 50 διαμαρτυρομενοι στην Πτολεμαΐδα είτε ήταν 1 εκατομμύριο στην Αθήνα για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει κανένα ρόλο.Οι άνθρωποι πούλησαν την Μακεδονία μας γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια και τη βούληση του λαού και την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992.

  • προς διαχειριστη: γραψε οτι οι φασιστες ρημαξαν τα γραφεια του συριζα στην πτολεμαιδα!! μην εισαι κι εσυ απο αυτους σε παρακαλω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.