kozan.gr: Yπό κατάληψη το κτήριο διοίκησης και οι γραμματείες στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη από φοιτητές της ΣΤΕΦ – Τι δηλώνουν στο kozan.gr (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2019
11:28

 

Yπό κατάληψη το κτήριο διοίκησης και οι γραμματείες στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη από φοιτητές της ΣΤΕΦ. Τι δηλώνουν στο kozan.gr

27 σχόλια

  • Αργησατε…

    Κινητοποιησεις έπρεπε να κάνετε περισυ με το ΠΑΔΑ τωρα, μετα τη σαλαμοποιηση της κατάργησης, ειναι αργά…

    Τσιμπησατε το τυράκι της αναβάμισης.

    Τι περιμενατε να γινετε, υπερανώτατοι;

  • Νομίζατε οτι θα γίνεται ΠΕ τωρα τρέχετε και δεν φτάνετε και ακομα ειναι η αρχή!!!! Σε λίγο που με τη βούλα τα πτυχία της ΣΤΕΦ Δεν θα έχουν καμία αναγνώριση να σας δώ !

  • Θελουν και καταληψη τρομαρα τους! Ουτε καν ξερουν τι τους γινεται! Οι καταληψεις το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν πιο δυσκολη τη ζωη των συμφητητων μας! Σας παρακαλω πολυ τελειωνετε με αυτες τις αηδιες. Εαν θες να αλλαξεις κατι συζητησε το με τους αρμοδοιους!

  • ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    Μείνετε στην κατάληψή σας και μην πάτε στον Γαβρόγλου. Θα του δώσετε αφορμή να κάνουν τα ίδια που μας έκαναν στην Πτολεμαΐδα. Αν πάτε εκεί θα προκαλέσουν συνθήκες έντασης και θα σας ρίξουν τις ευθύνες με τις γνωστές ταμπέλες. Υποκινούμενοι, ακραίοι, φασίστες κλπ
    Αν θέλει ο Γαβρόγλου ας έρθει να σας βρει.

  • Η κατάληψη υποκινήθηκε από συγκεκριμένους καθηγητές (2) καθώς όλες τις προηγούμενες μέρες καλούσαν τους φοιτητές τους σε γενικές συνελεύσεις, στις οποίες και υπαγόρευαν τα αιτήματα τους (τα δικά τους αιτήματα πλασαρισμένα ως αιτήματα φοιτητών). Πες, πες, πες, τους ξεσήκωσαν! Δημοκρατικά πάντα!

    • Αν υποκίνησαν οι καθηγητές μπράβο τους. Αυτή η μεγάλη αδικία θέλει συμμαχίες χέρι χέρι για να μην περάσει.
      Μπράβο λοιπόν στους καθηγητές που δεν δέχονται να κατακρεουργήσουν τους φοιτητές τους.

      • Το πρόβλημα τους (των 2 καθηγητών) είναι η θεσούλα τους, όχι οι φοιτητές. Αλλά αυτό δεν μπορούν να το πουν ανοιχτά! άρα πρέπει να ξεσηκώσουν τους φοιτητές. Κατάλαβες?

  • Θέλουν να γίνουν Χημικοί Μηχανικοί! Εξίσωση του μαθητή που γράφει 3 και 5 στις πανελλήνιες με αυτόν που γράφει 16 – 17!!!! Πόσο παραλογισμό ακόμα θα ζήσουμε σ’ αυτή τη χώρα! Μιλάμε για παιδιά που δυστυχώς ούτε να εκφραστούν ούτε να γράψουν ξέρουν…. Να πάνε να περάσουν τα πετρέλαια του Βασσάλου ώστε να μην πάρουν ΠΟΤΕ πτυχίο… πραγματικά….

    • Αν και είμαι κατα της κατάληψης, τί σχέση έχει το πόσο έγραψες στις πανελλήνιες, με το πόσο καλός είσαι σε αυτο που σπουδάζεις? Μήπως θα γράψεις έκθεση σε άγνωστο θέμα στην δουλειά? Ή θα σε βάλουν να λύσεις κανένα ολοκλήρωμα? Ο άλλος μπορεί να τα είχε όλα γραμμένα στο λύκειο αλλά να είναι καλός στο αντικείμενο που σπουδάζει. (και αντίστοιχα αυτός που ξεπατώθηκε στις πανελλήνιες να είναι μαθητής του 5 στις σπουδές του και να λουφάρει).

      Αλλα αυτό είναι που σας καίει εσάς και τους άλλους του αει που διαμαρτύρεστε. Δεν δέχεστε ο άλλος να μπορεί να σας φάει την δουλειά, όχι επειδή είναι καλύτερος επαγγελματίας απο εσένα, αλλα “επειδή εσύ διάβασες στις πανελλήνιες” και αυτός οχι. . Περάσατε σε ένα αει και νομίζετε οτι είστε στο Harvard.

    • Εγώ που έγραψα 13 και ήμουν πρώτος στον αριθμό εισαγωγής των ηλεκτρολόγων το 2014 ικανοποιώ τα κριτήρια σου για να πάρω πτυχίο πολυτεχνείου; Έχω δει φοιτητές με 8 και 9 να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα στις σπουδές τους από εμένα. Δεν έχετε ιδέα για τις ικανότητες κάποιων συναδέλφων της σχολής, απλά κοιτάτε τον βαθμό εισαγωγής και στην τελική οι περισσότεροι από αυτούς δεν ορκίζονται ποτέ. Το επιχείρημά σου είναι άστοχο.

      • Εχεις δικιο αλλα αυτοι οι κομπλεξικοι που τα γραφουν ειναι αμορφωτοι και δε ξερουν πως το να γραψεις ενα 12 η 13 ή οσο γραψεις,σε εισαγωγικες δε σημαινει οτι αυτο ειναι το επιπεδο σου αλλα πως ετυχε ν ανταποκριθεις στα συγκεκριμενα θεματα τοσο. Αυτοι δηλαδη που ειναι χημικοι δεν εχουν γραψει 3; δεν εχουν πτυχια αλλοι με 5 κι αλλοι με 9,5; λοιπον;δεν χτυπουν τις ιδιες θεσεις; αλλα αυτα αφορουν ανθρωπους της γνωσης ,των σπουδων, που εχουν δοκιμαστει κι οχι κομπλεξικα αγραμματους. Με 3 .000 μορια μπαινουν γερμανικη φιλολογια. Μας ειπαν ποτε τιποτε γι αυτους; ειπαμε κομπλεξ.

  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ .
    Μην δεχθείτε τίποτα λιγότερο από την άμεση ένταξη σας στα αντίστοιχα ή ανάλογα πολυτεχνικά με λογικώς παραπάνω μαθήματα.
    Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ.
    Μην ακούτε τα ανιστόρητα που βάζουν στο στόμα του Κ Τουρλιδακη περί βάσεων, ούτε αυτός τα πιστεύει. Δε βλέπετε με τι ‘θάρρος’ το υποστηρίζει?
    Δείτε το παράδειγμα του ΤΕΙ Κρήτης ,έχει ίδιες βάσεις με εσάς και αξιολογείτε ανώτερα από το πανεπιστήμιο του κ Τουρλιδακη. Η Κρήτη προχωρά σε πενταετή θέλουν δεν θέλουν.
    Επειδή εγκλημάτησαν στο ΠαΔα δεν μπορούν να νομιμοποιούν το άδικο.
    Οι σπουδές σας είναι πολύ καλές και πληρέστερες των πολυτεχνικών Κοζάνης . Εσείς δεν κάνετε εργαστήρια στο πίνακα άλλα στο πάγκο και στα μηχανήματα. Εσείς έχετε καθηγητές οι άλλοι όχι. Εσείς απορροφάτε το πολυτεχνείο και όχι αυτό εσάς. Το ΤΕΙ σας, θα δείξει στο πολυτεχνείο πως γίνεται η εκπαίδευση μηχανικών.
    Μην δεχθείτε αυτό το αόριστο τμήμα περιβάλλοντος ή ενεργειακό, τα καλά της Λάρισας ,είναι η καταστροφή σας.
    Με την στάση σας θα βοηθήσετε και το ΠαΔα και την Λάρισα. Οι γονείς σας δεν πληρώνουν από το υστέρημα σας για να πάρετε πτυχίο από μια ανύπαρκτη σχολή, ή ένα αόριστο πτυχίο.
    Η ζωή εκει έξω είναι πολύ ανταγωνιστική, μη δεχθείτε να έχετε δικαιώματα ΕΠΑΛ.
    Το βλέπετε και μόνοι σας , όλοι οι άλλοι μπορούν να αναβαθμίσουν άλλα όχι οι μηχανικοί γιατί άραγε !!!
    Αυτά δεν είναι επιθυμίες των πολιτικών ,αυτοί ξέρουν το σωστό και το δίκαιο ,άλλες υποχθόνιες δυνάμεις το επιθυμούν , η Κρήτη το λέει καθαρά στο υπουργό. Ενθαρρύνεται τους πολιτικούς με τον αγώνα σας να αγνοήσουν τις συντεχνίες. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πλέον.
    Ενωθείτε με την Κρήτη και διεκδικείστε. Δεν είστε του πεταματού.

    • Ούτε ο σεφερλης δεν τα λέει αυτά. Ανώτεροι του πολυτεχνείου λέει. Σ βέβαια για αυτό στην αγορά εργασίας είναι “περιζήτητο”…. Κάνουν μαθήματα στον πάγκο άρα είναι καλύτεροι. Και ο οικοδόμος λοιπόν είναι καλύτερος του πολιτικού μηχανικού. Είναι άλλο πράγμα απλά. Είναι προφανές πως ούτε καν ξέρεις τι σημαίνει πρόγραμμα σπουδών εκπαιδευτική μονάδα κοκ.

      • Σωστά τα λες ανώνυμε.
        Κοίταξε για το δικό σου σπίτι που θα κτίσεις να διαλέξεις ενδελεχώς πολιτικό μηχανικό.
        Οι καλύτεροι είναι αυτοί που έχουν δει οικοδομή μόνο σε φωτογραφία

    • Να μιλήσετε και με τους πολυτεχνίτες. Αυτοί είναι εγκλωβισμένοι στον νιρβάνα τους.
      Να μην κλείσουν τους μηχανικούς περιβάλλοντος, είναι μοντέρνο επάγγελμα και διδάσκεται στην πιο μολυσμένη περιοχή της Ελλάδας.
      Οι μηχανικοί πληροφορικός αν το θέλουν να ενταχτούν στους ΗΜΜΥ με έξτρα μαθήματα.
      Να μην πάρουν πτυχίο από μια ανύπαρκτη σχολή , τι θα το κάνουν?
      Οι καθοδηγούμενες μπαρούφες που έλεγαν ‘’ κάθε ένας να πάρει πτυχίο από εκεί που μπήκε’’ έδωσε λαβή στους ‘’νομομάγειρους’’ να τους καταργήσουν.
      Αυτοί ήθελαν να διώξουν εσάς αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Αλλά δεν πειράζει προστάτεψε το δίκιο που άλλου για να φανεί και το δικό σου δίκιο.

    • Για πρωτοετείς φοιτητές “αστέρια” που κόβονται από το πρώτο εξάμηνο στα μαθήματα Μαθηματικά και Φυσική στις Πολυτεχνικές και Φυσικομαθηματικές Σχολές έκανε λόγο ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, επικαλούμενος Στατιστική Ερευνα.

      Ειδικότερα ο υπουργός Παιδείας, είπε τα εξής:

      Οι μαθητές που εισάγονται στις Φυσικομαθηματικές Σχολές και τα Πολυτεχνεία, με πολύ υψηλές βάσεις, το πρώτο εξάμηνο στα μαθήματα Φυσική και Μαθηματικά κόβονται κατά 40%
      Αυτά τα παιδιά που θεωρούνται αστέρια.
      Που σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά έχουν μάθει να περνάνε εξετάσεις..
      Αλλο μαθαίνω να περνάω εξετάσεις και άλλο μαθαίνω σε βάθος κάποιο τομέα.
      Εμείς θέλουμε να ξαναφέρουμε στην επιφάνεια τη λειτουργία του σχολείου. Οχι τεχνικές μόνο να περνάς τις εξετάσεις.

      • Και αυτό τι σχέση έχει με εσένα? Τι θέλεις να πεις? Κόβεσαι εσύ που μπήκες με χαμηλές βάσεις, κόβονται και αυτοί που μπήκαν με υψηλές, και άρα είστε το ίδιο? Θα μας τρελάνετε?

        • Οχι ρε φιλε αλλα ο βαθμος εισαγωγης δεν ειναι δεικτης νοημοσυνης. Απλα πραγματα. Τα μαθηματα των σπουδων ειναι δυσκολα κι αφου ανταποκρινομαστε αυτο δειχνει μαζι με την σοβαρη υλη ποσο αξιζει το καθε πτυχιο. Απλα οι μηχανικοι αει καβαλησαν το καλαμι παριστανοντας τους θεους. Ε οχι σας ειδαμε και σας δοκιμασαμε μεσα σ αυτη την κοινωνια και ειδαμε πως μεταξυ ισων πτυχιουχων υπαρχουν αριστοι και αχρηστοι. Μη μου πεις οχι.

  • Όλοι ξέρουμε ότι στο ΤΕΙ είναι ένα σωρό καθηγητές με πτυχία από Ρουμανία και Βουλγαρία. Αυτοί όλοι θα γίνουν καθηγητές πανεπιστημίου????? Κατακαημένη Αράχωβα (για τα παιδιά μας)

    • Ενω στο πανεπιστημιο εκαναν τη Νατασα χειρουργο και τη δασκαλα καθηγητρια. Κι εκει ολοι που ειχαν μπαρμπα στην Κορωνη με πτυχια απ την Τιμισοαρα κ μπολικο γλειψιμο εγιναν καθηγηταδες. Τωρα να διδασκει ο Κουλης κι ο Γιωργος; ε να τους χαιρεστε. Εξ αλλου πολλοι καθηγητες του εδω πολυτεχνειου ηταν καθηγητες μας στο ΤΕΙ. Οταν διδασκουν λοιπον σε εμας ειναι αχρηστοι κι οταν διδασκουν σ εσας ειναι σουπερ;οκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.