Συνάντηση του Υπουργού K. Γαβρόγλου με Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, το Σάββατο 2 Μαρτίου

1 Μαρτίου 2019
11:55

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κοζάνη το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη στις 12:30 μ.μ. στο γραφείο του Περιφερειάρχη στη ΖΕΠ Κοζάνης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσκεψη στην υπό ανέγερση πανεπιστημιούπολη.

8 σχόλια

  • Μπράβο του!

    Σαλαμοποίησε την εκτέλεση των ΤΕΙ με συνεργούς – “τυροσυλέκτες” τους καθηγητες και τους φοιτητές, χωρίς να “ανοίξει μύτη”.

  • Ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου
    είναι κατά τους συντρόφους του ο «σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση», καθώς στον προσωπικό του αξιακό κώδικα οι έννοιες της εθνικής μνήμης και του σεβασμού των συμβόλων και των συμβολισμών βρίσκονται στις… τελευταίες θέσεις.

  • Βλέπουν από τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων ότι η μάχη στις περιφέρειες της Β. Ελλάδας είναι χαμένη και αυτό που ελπίζουν είναι απλά να περιορίσουν τη ζημιά. Και σε αυτή την προσπάθεια κάνουν ότι να είναι.

  • ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

    σταμάτησε την προετοιμασία τριετούς αγγλόφωνου τμήματος της Φιλοσοφικής Αθηνών, με αντικείμενο την αρχαία ελληνική ιστορία, λογοτεχνία και αρχαιολογία. Σε πρώτο στάδιο, το πρόγραμμα θα δεχόταν 100 Κινέζους φοιτητές, με δίδακτρα 8.000 ευρώ ετησίως. Νεότερες πληροφορίες από πανεπιστημιακές πηγές διευκρινίζουν ότι η πρωτοβουλία ήταν των Κινέζων: εκείνοι ήλθαν σε επαφή με τη Φιλοσοφική, έθεσαν το ζήτημα και το κυνήγησαν. Ο υπουργός όμως δεν άφησε το πρόγραμμα να προχωρήσει, επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο (και γιατί δεν τόκανε;).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.