Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
06:55

 

Άγνωστοι εκμεταλλευόμενοι την Τσικνοπέμπτη προχώρησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα (γύρω στις 4 με 6 το πρωί) μπήκαν στο χώρο των γραφείων στο 1ο όροφο της οικοδομής όπου στεγάζονται, στο κέντρο της Πτολεμαΐδας (κοντά στο πέτρινο σχολείο) και αφού έσπασαν δυο τζάμια (ενός παραθύρου και της κεντρικής πόρτας εισόδου των γραφείων έγραψαν τη λέξη “προδότες” στο τοίχο. Πάντως οι άγνωστοι που προχώρησαν στην πράξη του βανδαλισμού δεν μπήκαν στο εσωτερικό των γραφείων.

eordaia.org

eordaia.org

18 σχόλια

  • Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει γραφικό πλέον, για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Και φυσικά θα πρέπει να καταλάβουν και μεν και οι δε ότι από ένα σημείο και μετά αυτές οι καταστάσεις γίνονται και επικίνδυνες για τους ίδιους. Από κάτι τέτοιες “μαγκιές” και απαντήσεις χάθηκαν 3 νέοι άνθρωποι πριν λίγα χρόνια στην Αθήνα. Χάθηκαν νέα παιδιά, για να συνεχίζουν κάποιοι να χτίζουν πολιτικές καριέρες και να παίρνουν οχταχίλιαρα. Ξυπνήστε ρε. Και οι μεν και οι δε.

    • Πραγματικά κι εγώ φοβάμαι για τα χειρότερα.
      Το πάθος που έζησα στα συλλαλητήρια, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε βία εάν συνεχιστούν οι προκλήσεις όπως η προχθεσινή του Κοτζιά που απεκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”.
      Και φοβάμαι πως εάν συμβεί αυτό – ο μη γένοιτο! – δεν θα την πληρώσει ο Τσίπρας κι ο Κοτζιάς…

  • Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα…

    Σεισμό δεν το λές, όμως αξίζει προσοχής.
    Έγινε (ο βανδαλισμός) τα ξημερώματα (γύρω στις 4 με 6 το πρωί). -ΔΕΘ 2018 : Νύχτα εμφανίστηκε (ο πρωθυπουργός) στην Θεσσαλονίκη. Του ταιριάζει το σκότος
    Έγραψαν τη λέξη “προδότες” στο τοίχο. !! ε, και !- Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;» είχε διερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, το 2017.
    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει όσα κάνατε εσείς χωρίς να ξεσηκωθούν και οι πέτρες.

  • Ντιμιτρόφ: Είμαι ευγνώμων στον Τσίπρα που τόλμησε. iefimerida.gr 2-3-19
    H προδοσία ονομάζεται : αμοιβαίος σεβασμός και στο κοινό όραμα για το μέλλον της περιοχής μας !!!!

  • Απορίες και έκπληξη προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, που αν και είναι ο αρχιτέκτονας της Συμφωνίας των Πρεσπών, αποκαλεί την Βόρεια Μακεδονία… σκέτη Μακεδονία.

    ο πρωτεργάτης των εθνομηδενιστών. το ίζημα της παρακμιακής πολιτικής.

  • Μην αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έρχονται θύελες.. ξέχασε πως άνοιξε το δρόμο με σπορά ανέμων..
    “Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες”, λέει ο λαός μας.

    • Σε ποια μνημόνια εννοείς;Στα κακά των άλλων ή στα καλά του Σύριζα;Υποθηκεύσατε τη χώρα για 99 χρόνια μόνο και μόνο για να κάτσετε στις καρέκλες και να τραβάτε καταναλωτικά δάνεια και μιλάτε κιόλας.Το μόνο που είναι εξαφανισμένο είναι ο σύριζα σ όλη την Ελλάδα και οι τόνοι στα σχόλια σου.

  • Άμεσο κλείσιμο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της πόλης ως υεύθυνη στάση εκ μέρους των κομματικών στελεχών του για εκτόνωση της λαϊκής οργής. Έτσι κι αλλιώς η χρησιμότητά τους είναι αμφιλεγόμενη. Αναρωτιέμαι αν πατάει ψυχή στα γραφεία τους την στιγμή που λόγω της υπογραφής της συμφωνίας έχουν γίνει δαχτυλοδειχτούμενοι και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι προβληματικές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.