kozan.gr: Yπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, για το εάν θα μειωθούν ή θα αυξηθούν οι φοιτητές στην Δυτική Μακεδονία: “Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω με λεπτομέρεια. Μ’ έναν πρώτο υπολογισμό σε όλες τις πόλεις θα είναι αυξημένη η παρουσία των φοιτητών” (Βίντεο)

2 Μαρτίου 2019
20:36

 

Ερωτηθείς, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, το απόγευμα του Σαββάτου 2/3, στο κτήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης, για το αν, η Δ. Μακεδονία και ειδικά η Κοζάνη, θα έχoyn αύξηση ή μείωση στον αριθμό φοιτητών, μετά τη νέα μορφή που παίρνει το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σημείωσε: “Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω με λεπτομέρεια. Μ’ έναν πρώτο υπολογισμό σε όλες τις πόλεις θα είναι αυξημένη η παρουσία των φοιτητών.

 

8 σχόλια

  • Όλες οι πόλης της Δ Μακεδονίας βγαίνουν κερδισμένες με περισσότερους φοιτητές. Μόνο η Κοζανη εχει απώλεια χιλιάδων φοιτητών και αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απομακρύνει τον Θεοφύλακτο και τα θύματα είναι οι Κοζανίτες.

  • Σε όλες τις πόλεις θα είναι αυξημένη εκτός απο την Κοζανη και ο λόγος είναι γνωστός σε εμάς που είμαστε και είμασταν ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να απομακρύνουν τον Θεοφύλακτο

  • Βγάλτε τα κομπιουτεράκια γατάκια και μετρήστε: πάνω από 1000 οι φοιτητές στην Κοζάνη. Και αυτό με τα 9 Τμήματα. Φαντάσου να γίνουν 10!!!

  • Αφού δεν είσαι έτοιμος ν απαντήσεις τι τις θέλεις τις συνεντεύξεις βρε άνθρωπε μου!!!! τα ίδια έκανες και στην Φλώρινα!! Θέλεις να μας δουλεύεις;

  • Πρωτοπόρος ο Θεοφύλακτος και ακολουθούν και οι άλλοι βουλευτές του Συριζα!

    Γκανάτσιο μάθε να μετράς!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.