kozan.gr: Σ. Κοκκινιδης: “Η Πτολεμαίδα δεν είναι μια χαμένη υπόθεση” – Με σύνθημα “αλλάζουν οι πόλεις, όσο αλλάζουμε κι εμείς”, ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας παρουσίασε, το μεσημέρι της Κυριακής 3/3, τις βασικές κατευθύνσεις & αρχές του συνδυασμού του (Βίντεο 28′ & Φωτογραφίες)

3 Μαρτίου 2019
13:40

 

Έναν δήμο ανοιχτό, σε όλους & όλες, χωρίς αποκλεισμούς, οραματίζεται ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, το πρωί της Κυριακής 3/3, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας. Ο κ. Κοκκινίδης παρουσίασε τις βασικές κατευθύνσεις & αρχές του συνδυασμού του, παραθέτοντας, κατά τη γνώμη του, μια σειρά από τα μεγάλα προβλήματα του δήμου, όπως η ανεργία, η εσφαλμένη αντίληψη συνύπαρξης με την ΔΕΗ, η έλλειψη επιχειρηματικότητας, η άναρχη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα κ.α. Στο θέμα των αδεσπότων ανέφερε πως θα πρέπει να γίνει καταγραφη τους, στις πόλεις και τα  χωριά, με σκοπό τον εμβολιασμό, το τσιπάρισμα τη, στείρωση και την επανένταξη. Τη σύσταση γραφείου επικοινωνίας με τον πολίτη. Παράλληλα ο κ. Κοκκινίδης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, καταθέτοντας προτάσεις για καθένα απ’ αυτά. Δείτε ένα βίντεο περίπου μισής ώρας, που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος, με μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


5 σχόλια

  • Απαραίτητο γνώρισμα ενός πολιτικού είναι η κατανόηση του πολιτικού κλίματος, αφουγκραζόμενος τα μηνύματα που εκπέμπει η κοινωνία. Κάτω από αυτό το πρίσμα, μία πρόταση για τα δημοτικά πράγματα της πόλης η οποία ξεκάθαρα στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και τα τοπικά κομματικά στελέχη του, ξεκινά με πρόσθετο βάρος στους ώμους της (που ίσως την αδικεί). Οι επόμενες εκλογές είτε αυτοδιοικητικές, είτε για το Ευρωκοινοβούλιο, έχουν από καιρό αποκτήσει χαρακτήρα αποδοκιμασίας με στόχο την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτό το κλίμα δεν ξεφεύγει ούτε ένας δήμος του μεγέθους της Εορδαίας. Κατά την γνώμη μου η αποδοχή της στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι επαρκής λόγος καταψήφισης της συγκεκριμένης πρότασης.

  • Αν δεν κάνω λάθος και αν κανω ας με συγχωρεσει ο κυριος Κοκκινδιδης υπηρξε προεδρος ενος νεοσυστατου συλλογου ο οποιος διοργανωσε καποιες εκδηλωσεις στην Πτολεμαιδα που ειχαν προκαλεσει καποιες αντιδρασεις σε καποια φυσικά πρόσωπα συλλογους που δεν τους είχαν συμπεριλαβει. ετσι οραματιζεται και τον δημο ο κυριος Κοκκινιδης οταν λεει ανοιχτο σε ολους χωρις αποκλεισμους? οπως τότε? γιατι αν ειναι ετσι λυπαμαι δεν θα παρω. θα ηθελα ομως μια ειλικρινη απαντηση μηπως το αδικω. ευχαριστω. δεν βριζω να περασει το σχολιο

  • Ένας άξιος άνθρωπος βγαίνει μπροστά και ζητά να αναλάβει την διαχείριση της πόλης τό αξίζει
    Είδαμε μέχρι τώρα ποιοί ήταν και τί κατάφεραν….τό μόνο πού έλεγαν ότι είναι …ανεξάρτητη…Και όλοι ξέραμε ποιό Κόμμα εξυπηρετούσαν Και προπάντων τί έργο παρουσίασαν άλλωστε γι’αυτό δίνουν υποψηφιότητα ή όχι

  • όταν λέει είμαστε αυτοί ποιοι εννοεί??? ο Σύριζα??? Το φεστιβάλ είναι του Σύριζα??? Να ξέρουμε δηλαδή…

  • Εσάς σας πείραξε ποιός τό κάνει ή ότι δίνει πνοή και ζωή στην πόλη μας έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις τι να πώ με την λογική σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.