“Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού”: Ο αγώνας του Βελβεντού: Στην τελική ευθεία δικαίωσης του

4 Μαρτίου 2019
10:23

 

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές ο αγώνας τόσο της Συντονιστικής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπούνται όλοι οι παραγωγικοί, πολιτισμικοί και λοιποί μαζικοί φορείς του Βελβεντού, όσο και της «Κοινωνίας των Πολιτών», για την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Υπουργός των Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης, ανακοίνωσε την κατάθεση τροπολογίας με την οποία διασπώνται τέσσερεις νησιωτικοί δήμοι Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Μυτιλήνης, Σάμου και μαζί με αυτούς και ο Καλλικρατικός Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, ώστε ο νέος Δήμος Βελβεντού να αποτελέσει ξεχωριστό ΟΤΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό που κατανόησε την ανάγκη επανασύστασης του Δήμου μας και τους πολύχρονους αγώνες της κοινωνίας μας για το σκοπό αυτό.

Η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή προγραμματίστηκαν να γίνουν την Τρίτη 5 και ίσως την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Φτάσαμε σήμερα εδώ με την συστράτευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη που πίστεψαν τον αγώνα μας και στήριξαν τις προσπάθειές μας. Κλιμάκιο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και των μαζικών φορέων που απαρτίζουν την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, θα παραστεί στην συζήτηση της Βουλής.

Είμαστε ακριβώς στο σημείο όπου τελειώνει και ο πολιτικός χρόνος για την επίλυση του προβλήματος και για την άρση της αδικίας που έγινε για την κοινωνία μας με τον Καλλικράτη. Τα δεδομένα, οι πολύχρονοι αγώνες μας και οι προσπάθειές μας είναι πλέον τοις πάσι γνωστά.

Ευχόμαστε αυτές να είναι οι τελευταίες μέρες ενός πολύχρονου, δύσκολου και δίκαιου αγώνα. Περιμένουμε την ευόδωση με τη σύμπραξη και τη βοήθεια όλων εκείνων που πίστεψαν στον αγώνα μας και μας βοηθούν μέχρι τελικής δικαίωσης.

Θα τα πούμε αναλυτικά, όπως πάντα, σε Λαϊκή Συνέλευση των Βελβεντινών αμέσως μετά την τυπική ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

& ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

15 σχόλια

  • μιας και πηρατε φόρα αγαπητοι φτιαξτε και ξεχωριστο δικο σας κρατος!!μια πολη-κρατος δηλαδη οπως οι αρχαιοι!!! τζαμπα ειναι τωρα που γυρναει, γιατι αν μεινετε ετσι μοναχα ως ανεξαρτητος δημος, κινδυνευετε να μην δειτε δεκαρα τσακιστη απο ευρωπη και ελληνικη κεντρικη κυβερνηση τα επομενα χρονια!! ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • σε δημος με πληθυσμο κατω των 7χιλιαδων μονιμων κατοικων η ευρωπη δεν δινει χρηματοδοτησεις και η ελλαδιτσα αγκομαχαει στα εσωτερικα οικονομικα της κι εσεις επιμενετε να μεινετε αποροι ουσιστικα με την σταση σας αυτη!!! καλα κρασσα.

    • Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 50 στους 325 δήμους με πληθυσμό κάτω από 7000. Όλοι παίρνουν προγράμματα.

      • Κανεις λάθος πλέον με τις συνενώσεις δεν υπάρχουν δήμοι μικρότεροι των 7-8000 αλλα θα ζήσετε τη μιζέρια στην πορεία,αφού γίνει όλο αυτό βεβαια, σε βάθος διετίας λένε δηλαδη πιάσε τ αυγό και κουρευτο….Χαχαχαχαχα

  • δικαιωση και πρασινα αλογα ελατε να μας πειτε ξανα οταν θα ζητατε αποζημιωσεις και επιδοτησεις και δεν θα σας δινει κανενας. χαχαχαχααχαχααχαχα

  • ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΤ. ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ Κ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗ 1 ΙΣΟΓΕΙΟ!

  • Κινδυνολογία παντού κατά της πατρίδας μου. Καποιους δεν τους βολεύει. Θέλουν το Βελβεντό να το αρμέγουν μόνιμα. Ευτυχώς κάποιοι πολιτικοί καταλαβαίνουν σε αντίθεση με κάποιους άλλους που τόσα χρόνια προσποιούνταν ότι καταλάβαιναν.

  • εντάξει, βγάλτε χολή για μια κοινωνία που αγωνίστηκε 10 χρόνια, για το αυτονόητο γι΄ αυτήν. Την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ της. Και το αν θα σταθούμε στα πόδια μας, θα το αποδείξουμε σύντομα. Εξάλλου και η πρότερη αυτοδιοικητική μας λειτουργία και η εν γένει θεσμική μας λειτουργία και η παραγωγική μας διάρθρωση και συνεταιριστική λειτουργία, αποτελούν δείγματα γραφής…

  • ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ.
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Η ΟΜΟΝΟΙΑ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.

  • βασισατε ολα τα επιχειρηματα σας σε απιστευτες προσβολες για τους σερβιωτες και τα χωρια των σερβιων .αυτο δεν θα το ξεχασουμε .οσον αφορα το συριζα θα δειτε τι θα παρει στα σερβια .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.