kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη: Επικό παρκάρισμα σήμερα (6/3) το πρωί έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη (Φωτογραφία)

6 Μαρτίου 2019
10:37

 

Επικό παρκάρισμα σήμερα (6/3) το πρωί έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη.

 

 

 

20 σχόλια

  • ΤΕΛΊΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΛΑ …. ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ….ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!

  • EΠIKH ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ – ΟΛΙΓΩΡΙΑ – ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΝΕΙΟ!

  • Καλό είναι να μην κράζει ο γύφτος το τσαντίρι του. Είναι γνωστό πως στην Κοζάνη οι άνθρωποι δεν ξέρουν να οδηγούν και πόσο μάλλον να παρκάρουν , γι’ αυτό τέτοια άρθρα είναι περιττά εδώ.

      • Λόγω της εμπειρίας που έχω βρίσκομαι στη θέση να γράψω αυτό το σχόλιο. Οδηγώ καθημερινά σε όλη την Κοζάνη και πραγματικά οι περισσότεροι, για να μην βάζουμε τους σωστούς στο ίδιο σακί με τον μέσω Κοζανίτη οδηγό, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα παραχώρησης προτεραιότητας, το φλας είναι μεγάλη πολυτέλεια και η ανιδιοτέλεια στον τρόπο παρκαρίσματος τους είναι απίθανη.

    • Οι Κοζανίτες τα διπλώματα τα παίρνουν με την αξία τους… Πάντα ο ένας από τους δύο εξεταστές στην καλύτερη περίπτωση κοιμάται εν ώρα εξετάσεων, οι δάσκαλοι μαθαίνουν στους υποψήφιους οδηγούς να συνεννοούνται με νοήματα ακόμα και για το πότε θα αλλάξουν ταχύτητα. Γι’ αυτό, αν έχεις ακούσει, στην Κοζάνη τα διπλώματα είναι αρκετά φθηνά σε σχέση με άλλες πόλεις.

    • Ισχύει. Και το λέω εγώ που είμαι Πτολεμαϊδιώτης. Στην Κοζάνη αν περιμένεις σε διασταύρωση το πολύ ο τρίτος θα σε αφήσει να περάσεις και θα σε βοηθήσει. Στην Πτολεμαΐδα θα περιμένεις μέχρι αύριο. Εντάξει, αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι η Κοζάνη έχει δύσκολους δρόμους με κλίσεις, οπότε όλοι ξέρουν ότι πρέπει να βοηθάνε. Αλλά μην μου λέτε ότι δεν έχει καλούς οδηγούς η Κοζάνη. Οι παλιοί οδηγοί των ΚΤΕΛ της Κοζάνης, με Καστανιά, ήταν από τους καλύτερους οδηγούς στην Ελλάδα. Οι παλιοί ξέρουν.

    • η κοζανη μπροστα στην πτολεμαιδα ειναι κολλεγιο , η δυσκολια του εδαφους της τους κανει πιο προσεκτικους, η πτολ/δα δε διαφερει σε πολλα απο ινδια ή μπαγκλαντες!

  • Εσεις που βγαζετε τις φωτογραφιες καθιστε 1 ωρα εκει εξω να δειτε κατι τρελα παρκαρισματα.Αυτο δεν ειναι τιποτα.Εχθες καποιος παρκαρε επανω στο πεζοδρομιο μπροστα στην τραπεζα.Εσεις που ησασταν να δειτε?

  • Κάθημερινά εδώ και χρόνια σταματούν αυτοκίνητα με αλάρμ ΠΆΝΩ στη Γκέρτσου στο ύψος της Εθνικής και κλείνει η μία λωρίδα! Παρομοίως στο mikel κάτω στον κόμβο είναι κλειστή η μία λωρίδα καθημερινά για να πάρουν καφέ. Και φυσικά στο “φούρνο με τα ξύλα”, όπου σαν οδηγός έχεις αναπτύξει και λίγο πιο μεγάλη ταχύτητα από το κέντρο, κάθε πρωί, ανελλιπώς, κλείνει η μία λωρίδα για να πάρουν την τυρόπιτά τους, οι άνθρωποι, ενώ υπάρχει δίπλα μέρος να παρκάρουν, για να μην κυνδινεύουμε να τους πάρουμε σβάρνα.
    Αλλά πρώτα είναι η βόλεψη του καθένα! Αν τους πεις τίποτα, απαντάνε πως θα είναι για 5 λεπτά, μόνο. Το κομφούζιο θέλει δευτερόλεπτα όμως για να συμβεί.

  • Δεν έχω καταλάβει γιατί η τροχαία πρέπει να εμφανίζεται μόνο στα ατυχήματα και στα μπλόκα..

    Πότε θα εμφανιστεί προληπτικά κάνοντας απλώς το αυτονόητο, υποδείξεις στους ασυνείδητους και αφού είμαστε μικρή πόλη δε θα είναι δύσκολο να μειωθούν αισθητά οι παρανομίες..

    Ακόμα και οι ΔΙΑΣ θα μπορούσαν να συνδράμουν τουλάχιστον σε τέτοιες παραβάσεις..

    Δεν είναι δύσκολο να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.