Συνάντηση εργασίας του Περικλή Αλειφέρη με τον πρόεδρο της Τ. Κοινότητας Κοίλων Μ. Μαγγιρίδη

6 Μαρτίου 2019
12:59

 

Την Κοινότητα Κοίλων επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης κ. Περικλής Αλειφέρης μαζί με αντιπροσωπεία υποψηφίων του συνδυασμού «Όλα Αλλιώς για το Δήμο Κοζάνης», όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Μίλτο Μαγγιρίδη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ανοιχτά αναπτυξιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Κοίλα ως προάστιο της πόλης: το μέλλον των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ και της ολοκλήρωσης των πεζοδρομικών-ποδηλατοδρομικών προσβάσεων προς αυτές αλλά και την Κοζάνη· την πλήρη αξιοποίηση του Λιαππείου Αθλητικού Κέντρου το οποίο υποφέρει από έλλειψη συντήρησης και ανασφαλή οδική πρόσβαση για οχήματα και πεζούς· το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων· καθώς και το αίτημα για επέκταση του δικτύου της Τηλεθέρμανσης και στους οικισμούς Κοίλων-Καρδιάς-Εξοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Αλειφέρης σημείωσε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που εφαρμόζει ο Δήμος για την περισυλλογή-στείρωση-επανένταξη των αδέσποτων σκυλιών με πρόσληψη εποχικών κτηνιάτρων που θα στελεχώσουν το υπό σύσταση δημοτικό κτηνιατρείο. Αναφέρθηκε, επίσης, στην υψηλή προτεραιότητα που έχει για το «Όλα Αλλιώς» η δημιουργία ασφαλών προσβάσεων προς τους χώρους μαζικής άθλησης και εκπαίδευσης. Στο ζήτημα της επέκτασης των δικτύων Τηλεθέρμανσης παρατήρησε ότι προέχει η ανάγκη διασφάλισης επαρκούς θερμικής ενέργειας για όλες τις επεκτάσεις – στενά συνδεδεμένης με το μέλλον του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και της εξασφάλισης εναλλακτικών πηγών ενέργειας στο εγγύς μέλλον. Τέλος, επισήμανε την υψηλή προτεραιότητα που οφείλουμε να δώσουμε στην υγιή οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΚ η οποία θα αναλάβει να εκπονήσει και να διαχειριστεί αυτό το κρίσιμο – για την βιωσιμότητα και την αειφορία του τόπου – έργο.

Από το Γραφείο Τύπου

5 σχόλια

  • Θερμή παράκληση προς κ. Μαγγιρίδη, κ. Αλιφέρη και τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους.

    Κάντε κάτι με το θέμα της υπερβολικής ταχύτητας στον κεντρικό δρόμο. Παλιά είχαμε ηλεκτρονικό ραντάρ ειδοποίησης για υπέρβαση ορίου. Σαμαράκια απαγορεύονται. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Ειμαστε πάνω στον πιό πολυσύχναστο δρόμο της πόλης και οι περισσότεροι τρέχουν υπερβολικά. Κατανοούμε ότι δεν είναι αποκλειστική σας αρμοδιότητα αλλά κινδινεύουμε.

    Επίσης, στην κάτω γειτονιά, πολλά αυτοκίνητα διέρχονται για να πάνε κυρίως Μαυροδένδρι και τρέχουν υπερβολικά.

    Σας παρακαλούμε δείτε το, πριν γίνει ατύχημα.

  • Η τοπική αυτοδιοίκηση και η κάθε διοίκηση δεν είναι 15μελές για τον έναν και την παρέα του (εκτός και εάν είσαι ο πρωθυπουργός!)

  • KOZAN.GR δεν βλέπω να δημοσιεύεις κανένα σχόλιο κριτικής κατά του κου Αλειφέρη… Μην μου πεις ότι τα εν λόγω σχόλια ξεπερνούν τα όρια του επιτρεπτού… γιατί τότε τι να πει κανείς και για τα σχόλια βλέπε τύπου ΑΡΚΑ κατά του πρωθυπουργού που περνάνε χωρίς καμιά λογοκρισία και δημοσιεύονται καθημερινά. Ούτε πολιτικός αντίπαλος και ανταγωνιστής του είμαι, ούτε και προσωπικός του εχθρός… όμως ως κάτοικος Κοζάνης έχω και μια προσωπική άποψη. Συγνώμη αν θίγω άτομα και καταστάσεις αλλά νόμιζα ότι η δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα σκοπεύει στην ελεύθερη έκφραση απόψεων.

  • Άντε να μπαζώσετε καμιά λακκούβα που οι λακκούβες είναι πιο πολλές από τα σπίτια στα Κοίλα και μετά πιάστε τις συζητήσεις. Και τι λακκούβες! Μέχρι μηχανάκι χωράει για να πέσει μέσα σε μερικές, ειδικά στον δρόμο που περνάει το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου… Θα επανέλθω με φωτογραφίες για όσους-ες άπιστους-ες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.