Eκ νέου υποψήφια η Ιωάννα Ανδρονικίδου, επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

6 Μαρτίου 2019
22:07

Φίλοι Δημότες

Μπροστά στις νέες προκλήσεις, που διανοίγονται για την περιοχή της Εορδαίας οφείλουμε όλοι να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και τη συνεισφορά μας.

Ο Δήμος Εορδαίας βρίσκεται μπροστά σε μία νέα εκλογική διαδικασία με οξυμένα τα προβλήματά του και στο περιθώριο της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Τα περιθώρια στενεύουν και όλοι εμείς όπου αγαπάμε τον τόπο οφείλουμε να είμαστε παρόντες  για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα.

Με βάση την εμπειρία μας από την 12ετή μας θητεία, στο Δήμο, με την γνώση όλων των ζητημάτων έχουμε πλήθος ρεαλιστικών προτάσεων, που σκοπεύουμε να θέσουμε στο λαό, έχοντας τη δύναμη να τις κάνουμε πράξη ως συνδυασμός «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

 Φίλοι Δημότες

 Μετά από σκέψη και συναίσθηση των ευθυνών, αποφάσισα εκ νέου να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, τον Μάιο 2019.

Το μέλλον ξεκίνησε

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ιωάννα Γ. Ανδρονικίδου

Δικηγόρος

7 σχόλια

  • Εορδαική ανατροπή με 12ετή θητεία πως γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω κ εγω κ πολλοί. Σας εμπιστεφτηκαμε μετρηθηκατε ζυγιστηκατε κ φανηκατε λίγη. Συμβαλατε κ εσείς Κ Ανδρονικιδου στην εικόνα που έχει η πόλη.12 Χρόνια είναι πάρα πολλά. Τώρα τι συμφέροντα αποσκοπεί η υποψηφιότητα σας εσείς ξέρετε. Εγώ λέω μήπως καμία συνεργασία. Καλό είναι να εκτιμούμε την ψήφο του κόσμου κ να κάνουμε την αυτοκριτική μας κ να μην ψάχνουμε μια πιο καλή θέση . Καλή επιτυχία κ καλό αγώνα.

      • Το καημένε περιττό κ δεν είναι ανάλογο του ονόματος που έβαλες (λογικος). Ναι μου φταίει γιατί 12 Χρόνια ήταν εκλεγμένη αντιπρόσωπος τον πολιτών στον δήμο κ συνέβαλε στην κατάσταση αφού δεν είχε τα κότσια να βγει να πει ότι η κατάσταση αυτοί δεν αντιπροσωπεύει εμενα τις αξίες μου κ τις αρχές μου γιατί γίνονται αυτά κ αυτά Κ να ξεμπροστιάζει κόσμο κ να παραιτηθεί.αλλα είναι γλυκιά η καρέκλα. Η δημαρχεία για να αλλάξει η πόλη θέλει ακόμα πιό πολύ τσαμπουκά κ κ. Αυτη δεν το έδειξε εδω κ 12 χρονια κ απλα χαιροταν την θεση της. Συνέβαλε στην αθλιότητα της πόλης αφού ήταν 12 χρονια συνοδοιπόρος στα έδρανα του δήμου.

    • Oλα τα σχόλια σας δημοσιεύτηκαν, μέσα σε διάστημα 30 -40 λεπτων. Εκτός αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί και πρέπει να γίνεται 24 ώρες το 24ωρο μέσα σε 5 λεπτά.

      • Δεν ήξερα ότι χρειάζεται χρόνος αναμονής. Συγγνώμη απλά διευκρίνηση ήθελα να δω αν εγώ έκανα κάποιο λάθος. Ευχαριστώ για την απάντηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.