Πρωτοβουλία φοιτητών/τριών ΤΕΙ Δ.Μ. για το θέμα με τα αδέσποτα στο ίδρυμα στην Κοζάνη

6 Μαρτίου 2019
23:00

Το αιώνιο “πρόβλημα” με τα αδέσποτα ζώα εμφανίζεται ξανά, η αδιαφορία και έλλειψη παιδείας μας το τρέφει και το αφήνει άλυτο. Η στοχοποίηση και οι σκυλοφοβικές συμπεριφορές όσων τα εχθρεύονται είχαν σαν αποκορύφωμα να τρομάζουν φοιτητές μη εξοικειωμένοι με τα ζώα και σε κάποιους να αρπάξουν τη φόρμα. Αρκετοί φοιτητές και καθηγητές δρουν απερίσκεπτα δίχως να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους, ενώ άλλοι μένουν απαθείς. Απόδειξη των λεγόμενων μας η σημερινή ανακοίνωση με τίτλο “Ενημέρωση φοιτητών για τα αδέσποτα στο ΤΕΙ Δ.Μ. “, ο Πρύτανης ζητά να παραβρεθούν στο ΤΕΙ οι φοιτητές που δέχτηκαν επίθεση από τα σκυλιά ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Όπως καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει καμία σύνδεση του τίτλου της ανακοίνωσης με την ίδια την ανακοίνωση καθώς ο Πρύτανης ζητά να παραβρεθούν οι φοιτητές που δέχτηκαν επίθεση από τα σκυλιά και όχι όλο το σύνολο φοιτητών και καθηγητών που ενδιαφέρονται για αυτό το ζήτημα. Δηλαδή πως θα λυθεί έτσι το ” πρόβλημα”; Θα μαζευτούν οι δύο, τρεις, πέντε φοιτητές να κάνουν μια καταγγελία ώστε ο καλός μας Δήμος να προβεί στην περισυλλογή των ζώων; Έπειτα; Θα περάσουν από την επιτροπή του, η όποια με την σειρά της θα χαρακτηρίσει τα ζώα επιθετικά και τέλος η ένεση της ευθανασίας θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα μας; Με τη σφραγίδα του νόμου πάντα. Εμείς λοιπόν που δεν συμφωνούμε με αυτή την ανήθικη και παράλογη ” λύση ” ζητάμε την παρεύρεση των πολιτών του Δήμου Κοζάνης, των φοιτητών και καθηγητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και οποιουδήποτε αλλού ενδιαφέρεται και θέλει να συμμετάσχει στη συζήτηση που θα γίνει αύριο 07/03/19 στις 12:00 στο εργαστήριο του Πρύτανη (πρώτη πόρτα δεξιά μετά τον σύνδεσμο).

Πρωτοβουλία φοιτητών/τριών ΤΕΙ Δ.Μ.

4 σχόλια

  • Φυσικά και θα παρευρεθουμαι γιατί κ στα χωριά μας το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε κ το θέμα είναι ότι τα σκυλιά κυκλοφορούν μέσα στο δημοτικό σχολείο όπου είναι παιδιά ακόμα κ στο πάρκο κ στους δρόμους, κάναμε πολλές φορές τηλέφωνα στον δήμο αλλά δυστυχώς δεν νοιαστικε κάνεις κ κάποιοι τα ρίχνουν φόλες αγανακτησμενοι μεν απαράδεκτη όμως αυτή η κίνηση, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αφού ο δήμος δν μπορεί να κάνει κάτι.

    • Δεν κατάλαβες τίποτα.
      Δεν θέλουν περισυλλογή από το Δήμο. Γιατι ο Δήμος δύο επιλογές έχει . Ή να τα ξαναφησει έξω ή να τα κάνει ευθανασία. Και ενώ η διοίκηση του ΤΕΙ θέλει να δώσει άδεια στο δήμο να πάρει τα ζώα οι συγκεκριμένοι φοιτητές δεν θέλουν.

      • Εάν δν θέλουν οι φοιτητές ας τα κρατήσουν μαζί τους μέσα στην εστία τους, όχι βέβαια ότι συμφωνώ κ με την ευθανασία των ζώων αλλά ας γίνει μια περισυλλογή των αδέσποτων φτάνει πια ας γίνει αυτό που πρέπει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.