Εορδαία: Αδειάζει σταδιακά ο οικισμός της ΔΕΗ

8 Μαρτίου 2019
12:21

Aδειάζει  σταδιακά ο οικισμός της ΔΕΗ στο Προάστειο και οι δεκαοκτώ οικογένειες που ακόμη παραμένουν εκεί, συσκευάζουν τον οικιακό εξοπλισμό τους προκειμένου να μετακομίσουν στις κατοικίες που επέλεξαν, είτε στην Πτολεμαΐδα, είτε σε οικισμούς της Εορδαίας, αναπαλαιώνοντας ορισμένοι, ακόμη και παλαιές πατρικές Εστίες. Η τελευταία άτυπη προθεσμία που έδωσε η ΔΕΗ έληξε πριν από οκτώ ημέρες, και θα πρέπει σύντομα  να παραδοθούν οι χώροι,  λόγω της επέκτασης των εξορυκτικών δραστηριοτήτων στο Βιομηχανικό συγκρότημα. Πάντως τις αμέσως επόμενες ημέρες η ΔΕΗ θα αποστείλει  εκ νέου εξώδικα στους εναπομείναντες οικιστές για να εκκενώσουν τις  κατοικίες.

EΡΤ Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Πιο πιθανό θεωρώ αμέσως μόλις φύγουν οι ως τώρα διαμένοντες, να βάλουν μη νομιμους μετανάστες…
    Να κάνουν και τους διερμηνείς και τους κομπάρσους όταν γίνει ο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας στούντιο και θα έρχονται όλες οι φυλές τις Ασίας να γυρίζουν ταινίες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.