Το Σωματείο εκπαιδευτών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε την έναρξη αποχής από τις εξετάσεις την Τρίτη 12/3/2019

9 Μαρτίου 2019
07:10

Το Σωματείο εκπαιδευτών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Δυτικής Μακεδονίας(Κοζάνη,Καστοριά,Γρεβενά,Φλώρινα,Πτολεμαΐδα,Δεσκάτη), αποφάσισε την έναρξη αποχής από τις εξετάσεις την Τρίτη 12/3/2019.

Μέχρι να επέλθει η κανονικότητα,είτε με παράταση της προηγούμενης διαδικασίας διεξαγωγής εξετάσεων είτε με καθολική απόσυρση του παράλογου νομοσχεδίου και μιας εκ βάθρων σωστής διαβούλευσης με τους πραγματικούς επαγγελματίες του χώρου,οι εκπαιδευτές δεν θα προσέρχονται για εξετάσεις.

4 σχόλια

  • Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει η νέα διοίκηση ?? Συγχαρητήρια ..Ούτε καν σκέφτεστε τους υποψηφίους οδηγούς. Η κανονικότητα είναι ότι ισχύει από το υπουργείο

    • Φίλε “μηχανικέ”,και να θέλαμε να κάνουμε εξέτασεις,με το νέο νομοσχέδιο ΔΕΝ υπάρχει ασφαλιστικό προϊόν ώστε να ασφαλιστεί ο υποψήφιος σε ένα όχημα στο οποίο θα μπαίνει μόνος του.Το νέο νομοσχέδιο δεν είναι παρά μια ιδέα ανεφάρμοστη με δεκάδες νομικά ατοπήματα και ασυνέχειες.
      Είναι ανεφάρμοστο.
      Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να προχωρήσουν σε εξετάσεις,τόσο οι υπηρεσίες Μεταφορών όσο και οι εκπαιδευτές.
      Η δυσαρέσκεια του κόσμου,είναι απόλυτα κατανοητή αλλά ο κλάδος των εκπαιδευτών παραμένει όπως και οι πολίτες αλλά και πελάτες(με ότι κι αν σημαίνει αυτό),σε ομηρεία.

    • Παραθέτω παρακάτω την απάντηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στο υπουργείο αλλά και σε όλους τους φορείς σχετικά με το πόσο είναι εφικτή η ασφάλιση ενός υποψηφίου σε εκπαιδευτικό όχημα χωρίς το νόμιμο κάτοχο και εκπαιδευτή κατά την διάρκεια της εξέτασης.Το ζήτημα της ασφάλισης είναι ένα από τα πολλά ατοπήματα του νέου νομοσχεδίου.Παρακαλώ κάνετε τον κόπο να το διαβάσετε.Οι Εκπαιδευτές εκ των πραγμάτων,δεν μπορούν όσο και να θέλουν να κατεβούν μαζί με τους μαθητές τους σε εξετάσεις.

      https://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2019/03/353123_2019-216298-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B9.pdf?fbclid=IwAR29ROUIede4HJCSErNBuXgQjyakEPqRGZd4H8OxROhoru6NkysWWAnB928

  • Μόνο στο Ελλαδιστάν αυτά… να προσπαθούμε να δώσουμε για ένα δίπλωμα από τον Οκτώβριο και να μην μπορούμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.