Αφιέρωμα στη φωτογραφική ματιά του συντοπίτη μας Αργύρη Καραμούζα από το parallaximag.gr

10 Μαρτίου 2019
10:01
Κανένα σχόλιο

 

Οι ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας συχνά δεν γίνονται αντιληπτές από όλους εμάς που έχουμε με έναν τρόπο συνηθίσει να περπατάμε στους δρόμους της και να περνάμε την καθημερινότητά μας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, στις πόλεις της. Η ματιά του Αργύρη Καραμούζα (Instagram argiris_karamouzas), η φωτογραφική του άποψη πάνω στις γωνιές της Βόρειας Ελλάδας, με έμφαση στη Δυτική Μακεδονία, αλλάζει το βλέμμα μας και αναδιαμορφώνει την αίσθησή μας. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, όμως το πάθος για το καλλιτεχνικό χόμπι του φανερώνει παρουσία ταλέντου και δουλειάς, δημιουργικότητας και πειραματισμού. «Η σχέση μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια, μετά από παρότρυνση της συζύγου μου να πάρουμε μια καλύτερη φωτογραφική μηχανή. Το ένα έφερε το άλλο. Το βλέπω καθαρά σαν χόμπι και είναι αυτό που συμπληρώνει την καθημερινότητά μου», σχολιάζει στην Parallaxi.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.