Έναρξη, από αύριο Σάββατο 18/2, για την παράσταση “ΙΠΕΙΓΟΥΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ” του Μανώλη Μαρκόπουλου, στο κινηματοθέατρο Φίλιππος στην Κοζάνη

17 Φεβρουαρίου 2017
08:11
Κανένα σχόλιο

Η Τσιτσούλα θέλοντας να αποφύγει τα ευρώ που τις ζητάνε (νύφη, εγγονός) παριστάνει την άρρωστη και μπαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί όμως δεν είναι μόνη, βρίσκεται κάθε καρυδιάς καρύδι και ο καθένας τους με διαφορετικό περιστατικό. Στο νοσοκομείο βρίσκονται, μεθύστακες, κουτσομπόλες που δεν σταματάνε να σχολιάζουν, γυναίκες με περίεργα περιστατικά, νταβατζήδες, γύφτους και η διάσημη τραγουδίστρια Μπούλα Μπέλα. Γιατροί και νοσοκόμες προσπαθούν να βάλουν μια σειρά στους διαδρόμους όπου γίνεται χαμός και το γέλιο δίνει και παίρνει. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε απο κοντά να γελάσετε μαζί μας. Σε σενάριο του Μανώλη Μαρκόπουλου!

Παίζουν: Μανώλης Μαρκόπουλος, Ανανίας Τατιγιάννης, Δέσποινα Τατιγιάννη, Ελένη Βασιλειάδου, Ελένη Κουτσοσίμου, Έυη Κατσικά, Δημήτρης Ζήγρας, Βαλεντίνα Τατιγιάννη, Παναγιώτης Αρέτης και Χρήστος Μωϋσιάδης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.