Νίκος Καρατουλιώτης, σε σχόλιό του στο kozan.gr: “Ο κ. Ντζιμάνης εξελέγει βουλευτής με το καληνύχτα Κοζάνη, για την κατάργηση του Α’ΣΣ. Τώρα πρωταγωνιστεί στην οικοπεδοποίησή του”

17 Φεβρουαρίου 2017
11:41

Σε σχόλιό του στο kozan.gr, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Νίκος Καρατουλιώτης, αναφέρει: “Μέχρι πρότινος έλεγαν θα επαναφέρουν το Α’ΣΣ. Ο δε κ. Ντζιμάνης εξελέγει βουλευτής με το καληνύχτα Κοζάνη, για την κατάργηση του Α’ΣΣ. Τώρα πρωταγωνιστεί στην οικοπεδοποίησή του και μάλιστα με εισηγητή τον ίδιο. Ήμαρτον θεέ μου θα τρελαθούμε από την πολιτική αναξιοπιστία.”. 

kozan.gr

17 σχόλια

  • Στρατηγέ οι ψηφοφόροι του γιατί ανέχονται να τους εξαπατά γιατί δεν τον ρώτησε ούτε ένας τι είναι αυτά που κάμεις;;

  • Παρ οτι ειμαι απο αυτους που θελουν να αποδοθει το στρατοπεδο στο δημο ,θα συμφωνησω μαζι σας στρατηγε για την αναξιοπιστια η οποια δεν αρμοζει σε ενα αξωματικο του ελληνικου στρατου

  • Πες για τον πρώην σου συνεργάτη στρατηγε μου που κατέβηκε αντιμνημονιακος και ανεξάρτητος ο κύριος καρυπιδης και τώρα έχει γίνει στέλεχος και όχι μόνο της κυβέρνησης. Θυμισε μας το τη λέγατε και τη κριτικές κάνατε για πασοκ και νέα δημοκρατία για θύμισε μας πες μας αλήθειες όμως και γι αυτό γιατί άραγε άλλαξε τα πιστεύω του ο κ καρυπιδης δηλ είναι και αυτός κολοτουμπαςς όπως τους αποκαλουσε.???γιατί έχει γίνει στρατηγε μου τόσο μνημόνιακος πιο πολύ από τον κουκουλουπουλο παπαδοπουλο???

    • Ο Καρύμπας πετάει στα σύννεφα – Χθες γυρνούσε με κοστούμι μέσα στην τσίκνα και τα σουβλάκια,με όλη του την κουστωδία –

  • TO ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Α΄ΣΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 25ΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΉ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;

    • Εάν δεν καταλαβαίνεις καλά είναι να μην σχολιάζεις
      Το θέμα είναι τη λέμε προεκλογικά και τη κάνουμε μετά της εκλογές

    • Το σχόλιο αυτό αναφερόταν στην κατάργηση του ΆΣΣ και όχι τη στεγαση των μονάδων της περιοχής. Ο κοινός νους λεει να διαβάζουμε ένα άρθρο πριν το σχολιάσουμε

  • Εγώ επιμένω στις απόψεις μου και δεν απολογηθώ για τα πεπραγμένα κανενός. Αντίθετα καταγγέλω την αναξιοπιστία των πολιτικών που άλλα λένε και άλλα κάνουνε.

    • Αυτό ισχύει για όλους και για τον δήμαρχο αλλά και για τον περιφεριαρχη σε μια μικρή κοινωνία ζούμε όλα στο φως για της αποψης μας της νυν αλλά και της πριν εκλογών

  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΟΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ TAP ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ.

  • Προφανώς δεν πρόκειται για αναξιοπιστία στρατηγέ μου και το γνωρίζεις πολύ καλά. Άλλο ο θεσμός του ΑΣΣ και άλλο το στρατόπεδο Μακεδονομάχων που ήταν η έδρα του ΑΣΣ. Το ΑΣΣ μπορεί να υπάρξει και χωρίς το συγκεκριμένο στρατόπεδο. Υπάρχουν στρατόπεδα στην περιοχή που μπορούν να το φιλοξενήσουν. Απλά ο συγκεκριμένος δήμαρχος και ο συγκεκριμένος βουλευτής, πέτυχαν αυτό που κάποιοι άλλοι, παρότι το ήθελαν πάρα πολύ, παρότι παρουσίασαν μακέτες διαμόρφωσης και αξιοποίησης του χώρου και παρότι είχαν τους δικούς τους πανίσχυρους υπουργούς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Βενιζέλος), δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.

  • Από τη δημαρχία πάγουνη ακομα ξεκίνησε η διεκδίκηση του στρατοπέδου.! Υπάρχουν άλλοι χώροι για τη φιλοξενία του ΑΣΣ. Αυτός ο χώρος ειναι αναγκαίος για την πόλη της Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά και να μην αφεθεί να καταρρεύσουν οι κτιριακές κ α εγκαταστάσεις.

  • Προς τη σωστή κατεύθυνση !
    Στρατηγός ο ένας, στρατηγός και ο άλλος.
    Δεν «είμαι» με κανέναν, διατελώ όμως μεθ’ υπολήψεως.
    Στρατηγέ Καρατουλιώτη, η κατάργηση του Α’ΣΣ εντάσσεται στη σφαίρα της γεωπολιτικής, της οποίας βέβαια είστε ειδήμων. Αφού όμως δεν ξανασυστήνεται, κάτι πρέπει να γίνει, μια και η έκταση του χώρου του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων υπερκαλύπτει τις ανάγκες της 9ης Ταξιαρχίας.
    Η αξιοποίηση όμως και η ένταξη τμήματος του χώρου αυτού, στις λειτουργίες της πόλης της Κοζάνης, ανήκει στον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με κοινόχρηστες και κοινωφελείς λειτουργίες και όχι «οικοπεδοποίηση».
    Τα οφέλη που σήμερα απολαμβάνουν οι πολίτες με την παρόμοια ένταξη, στον πολεοδομικό ιστό της πόλης, του δημοτικού κήπου, πρώην τμήματος του ιδίου στρατοπέδου, είναι προφανή.
    Γι’ αυτό και η πρόταση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
    Μετά τιμής
    Κώστας Κοκόλης

    • Κύριε Κοκόλη
      Προεκλογικά τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι τοπικοί άρχοντες είχαν στις δεσμεύσεις τους την επαναφορά του ΑΣΣ.
      Κατόπιν των ανωτέρω θα έπρεπε η πίεση να ασκηθεί προς αυτήν την κατεύθηνση και όχι στην “αξιοποίηση-οικοπεδοποίηση” του Στρατοπέδου.
      Ελπίζω και εύχομαι να μην ξαναχρεισθεί η επαναλειτουργεία του ΑΣΣ, γιατί τότε θα διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει στρατόπεδο με τις κατάλληλες υποδομές στην περιοχή.
      Σε αυτό το θέμα θα επανέλθω λεπτομερώς εντός των ημερών…
      Με εκτίμηση
      Νίκος Καρατουλιώτης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.