Mαθήματα τένις εντελώς δωρεάν για τους δημότες του δήμου Εορδαίας

12 Μαρτίου 2019
10:35

Μια σημαντική  κίνηση για την προώθηση του αθλήματος της αντισφαίρισης  ( ΤΕΝΙΣ )  κάνει  ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας .

Από το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο, για δύο μήνες ,  στις εγκαταστάσεις του Ομίλου,  θα γίνονται μαθήματα τένις , εντελώς δωρεάν,  για τους δημότες του δήμου Εορδαίας και  για όλες τις ηλικίες.

Η κίνηση αυτή γίνεται για να γνωρίσουν οι κάτοικοι της περιοχής μας το τόσο ευεργετικό για την υγεία μας, αλλά και δημοφιλές άθλημα του τένις

Τα μαθήματα είναι μόνο για αρχάριους

Πληροφορίες  και  δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ομίλου (θέση  ¨ΚΟΥΡΙ¨ )  ή στο  τηλ. 2463772621  κάθε απόγευμα από 4 έως 8 εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Ένα σχόλιο

  • Όλο επιτυχίες η εορδαια πρώτα στην υγεία την παιδεία και τώρα στα αθλήματα υψηλού επιπέδου.. φτού να μην σας ματιάσω..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.