Τα Οπτικά Κάτανα σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη διοργανώνουν διημερίδα διάγνωσης Οπτικών προβλημάτων και -ΔΩΡΕΑΝ- διάθεσης Οπτικών ειδών

13 Μαρτίου 2019
11:43

Τα Οπτικά Κάτανα σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη σε συνεργασία με την ΟΣΟΟΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΟΠΤΙΚΩΝ-ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ-ΕΛΛΑΔΟΣ ) αλλά και τις Ιερές Μητροπόλεις Σερβίων-Κοζάνης, Φλώρινας-Εορδαίας-Πρεσπών και Σισανίου-Σιατίστης διοργανώνουν διημερίδα διάγνωσης Οπτικών προβλημάτων και -ΔΩΡΕΑΝ- διάθεσης Οπτικών ειδών (σκελετούς και κρύσταλλα) σε όποιον τα χρειάζεται για να έχει σωστή όραση. Διευκρινίζεται πως οι -ΔΩΡΕΑΝ- παροχές αφορούν ανθρώπους ΑΜΕΑ, μακροχρόνια ανέργους αλλά και αναξιοπαθούντες που θα μας προτείνουν οι 3 Ιερές Μητροπόλεις του Νομού Κοζάνης. Ο χρόνος όπου και θα πραγματοποιηθεί η διημερίδα είναι για την Κοζάνη στις 16/03/2019 ημέρα Σάββατο από τις 16:00 έως και τις 21:00 το βράδυ στη «Στέγη Ποντικού Πολιτισμού». Στην Πτολεμαΐδα στις 17/03/2019 ημέρα Κυριακή στην αίθουσα του «Εργατικού Κέντρου» από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00 το μεσημέρι. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6942200692 2461050804

3 σχόλια

  • Ρε Ζαιοι..δεν σας έμαθαν ότι στην ανθρωπιά δεν χωράει μικροπολιτικη. ;

    Αλλά για κάποιους που κοιτούν να μειωθούν στο μισό οι ποινές για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας (βλέπε μάτι) πως να μην σχολιάσουν με ντροπιαστική και προκλητική διάθεση..

    Ντροπή ρε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.