Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας απέκτησε ένα διαγνωστικό αυτοκινήτων παντός τύπου της BOSCH (Φωτογραφίες)

13 Μαρτίου 2019
11:49
Κανένα σχόλιο

Το ΕΠΑΛ Σιάτιστας απέκτησε σήμερα, με τη χορηγία του Κουκουλίδειου Ιδρύματος, ένα διαγνωστικό αυτοκινήτων παντός τύπου της BOSCH.

Eκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων και της μαθητικής κοινότητας του ΕΠΑ.Λ Σιάτιστας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, για την ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για την αγοράς αναγκαίου ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου μας. Το σύνολο του εξοπλισμού θα συντελέσει στην αξιοποίηση των νέων γνώσεων και μεθόδων στην εκπαιδευτική διαδικασία, βελτιώνοντας τη σχολική καθημερινότητα.

Τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές του σχολείου μας αναγνωρίζουμε ότι το ΙΣΡΥΜΑ, έως τώρα, στάθηκε, έμπρακτα, πρόθυμο αρωγός στις ανάγκες της μαθητικής μας κοινότητας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Μαργαρίτης Κωνσταντίνος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.