Πτολεμαΐδα: Εκπνέει ο χρόνος λειτουργίας της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς

13 Μαρτίου 2019
15:44

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της παράτασης των ωρών λειτουργίας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Καρδιάς, πηγή παροχής θερμικής ενέργειας για την Τ/Θ Πτολεμαΐδας, με τον Διευθυντή του Σταθμού Αλέκο  Σουμελίδη να αναφέρει, ότι για την  3η Μονάδα, μία εκ των δύο που τροφοδοτεί με Θερμική Ενέργεια το σύστημα της Τ/Θ, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού, υπολείπονται 28 ημέρες λειτουργίας. Πριν από δύο μήνες περίπου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αποφασίσθηκε κάθοδος στην Αθήνα, συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, ώστε, να εκδοθεί η ΚΥΑ, η οποία, με την παράταση των ωρών λειτουργίας, θα κατοχύρωνε τη λειτουργία του ΑΗΣ Καρδιάς και θα διασφάλιζε την συνέχιση της Τ/Θ, έως ότου το δίκτυο συνδεθεί  με τη Νέα Μονάδα Πτολεμαΐδα 5. Η συνάντηση δεν έγινε, λόγω και της Ασθένειας του κ. Ζαμανίδη, με αποτέλεσμα σήμερα να αναζητείται εσπευσμένα λύση. Ήδη το Σωματείο Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, ανοίγει νέο κύκλο επαφών με τους αρμόδιους φορείς, ώστε, να γίνουν άμεσα οι επαφές, για να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΕΡΤ Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Η συνάντηση δεν έγινε λόγω της ασθένειας του δημάρχου ή λόγω ΚΑΙ της ασθένειας;;; Αυτό το και έχει μεγάλη σημασία. Μπλέξαμε βλέπω, αλλά καλά να πάθουμε. Εμείς τους εκλέγουμε, είναι γνήσιοι αντιπρόσωποι της δικής μας ανικανότητας και ωχαδερφισμού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.