Τιμώντας τη μνήμη του συμμαθητή & συναγωνιστή στα χρόνια της δικτατορίας Κοσμά Κοσμίδη, στηρίζω το ψηφοδέλτιο του αδερφού του Δημήτρη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες». 

Όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς κομματικά στεγανά, έριδες και ταμπέλες, θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Βοίου με διαφάνεια, υπευθυνότητα, ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Να ζωντανέψουμε ένα δήμο που αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα. 

Καλώ συμμαθητές & φίλους αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του δήμου Βοίου, να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου και αυτή την αγνή διάθεση προσφοράς μου, γεμάτη αγάπη για τον τόπο μας.. 

Φώτο: Από δεξιά…Κοσμάς Κοσμίδης, Θανάσης Τόζιος, Ιωάννης Τρυγώνης & Σάκης Μητσιάνης 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: O Θανάσης Τόζιος γεννήθηκε στη Σιάτιστα όπου & τελείωσε το Ιστορικό Τραπάντζειο Γυμνάσιο. 
Κατέστει πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής (Ε.Κ.Π.Α.). 
Εκπληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις έλαβε το απολυτήριο στρατού με το βαθμό του έφεδρου αξιωματικού (1979). Εργάστηκε ως γουνεργάτης στη Σιάτιστα & στο Λονδίνο. 
Το 1984 διορίστηκε στο Τ.Ε.Ι. Κοζάνης όπου & εργάστηκε ως Προϊστάμενος του Τμήματος Εκδόσεων & Βιβλιοθήκης & ως Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικού. Συνταξιοδοτήθηκε το 2019. 
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Πρόεδρος του Συλλόγου Δ.Π., 16 χρόνια. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Διοικητικών Υπαλλήλων Τ.Ε.Ι., 5 χρόνια. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Δ.Π., Πανεπιστημίων – Τ.Ε.Ι. (ΟΔΠΤΕ), 6 χρόνια. Σε όλες τις παραπάνω θέσεις-δράσεις δεν είχε ποτέ κομματική ταυτότητα, ούτε & κομματική στήριξη. 

ΣΤΟΧΟΙ: Δημιουργία Υποδομών-Έξοδος του Δήμου από την απομόνωση-Ανάδειξη & Αναβάθμιση των Μνημείων της Πολιτιστικής Κληρονομιάς-Αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων-Προώθηση & Εκμετάλλευση των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων της Περιοχής-Χτύπημα των Διαπλεκόμενων Συμφερόντων-Εξεύρεση Εναλλακτικών μορφών αποσχόλησης για την μετά-γούνα εποχή.

 

siatista-info.blogspot.com