Eυχαριστήριο του συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας

17 Μαρτίου 2019
14:35
Κανένα σχόλιο

 

Ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την μαζική παρουσία του τον έβδομο ετήσιο χορό του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 16 Μαρτίου στην αίθουσα της πισίνας του ξενοδοχείου Ioannou resort, όπου για άλλη μια φορά η συμμετοχή του ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι που ξημέρωσε το πρωί με πολύ χορό, άφθονο κρασί και τσικουδιά με τους ζωντανούς ήχους της Κρητικής μουσικής και όχι μόνο, που μας χάρισαν με πολύ διάθεση και μεράκι ο εναλλακτικός ανερχόμενος Κρητικός καλλιτέχνης Γιώργης Χαιρέτης και το συγκρότημα του. Ακούστηκαν Κρητικοί σκοποί από ολόκληρη την Κρήτη αλλά και από Πόντο, Θράκη, Ήπειρο και όχι μόνο, σε ένα εναλλακτικό Κρητικό γλέντι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τα καταστήματα τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, για την βοήθεια τους που σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Πολλοί δε από αυτούς συμμετείχαν και στον χορό μας ενισχύοντας μας ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια απευθύνει προς τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας γενικότερα που στήριξαν την εκδήλωση μας δίνοντας το παρόν, τους διοικητικούς πρώτου και δευτέρου βαθμού του τόπου, όλα ανεξαιρέτως τα Μ.Μ.Ε. που μας στηρίζουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις προβάλλοντας τις δράσεις μας και τους συλλόγους Κρητών από την Κοζάνη και το Αμύνταιο.

Οι φίλοι του συλλόγου και της Κρήτης που δεν είναι Κρητικοί αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι είναι πάρα πολλοί στην ευρύτερη περιοχή μας και όχι μόνο και γλεντούνε με την ψυχή τους. Η πίστα δεν άδειασε όλη τη νύκτα όπως γίνεται κάθε φορά!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ και του χρόνου με υγεία και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερη διασκέδαση!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.