Ε. Σημανδράκος: “Πατάμε γερά στα πόδια μας, με ανεξάρτητο συνδυασμό, μακριά από ιδεοληψίες – Γιατί εμείς πείθουμε με το Πρόγραμμά μας και όχι με τις κομματικές πατρωνίες”

18 Μαρτίου 2019
12:32

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πως γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια η τοπική αυτοδιοίκηση να κομματικοποιηθεί. Θα το πούμε για ακόμη μια φορά: Τα προβλήματα του Δήμου μας δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν κόμμα. Δηλώσαμε παρόν στον αγώνα αυτό γιατί πάνω απ’ όλα μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας. Γι’ αυτό και θα είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας. Γίνεται σε όλους πλέον αντιληπτό ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Κοζάνης ενώ δίνουν το παρόν σε κομματικές εκδηλώσεις, προσπαθούν να «αποποιηθούν» την απόδοση των χρισμάτων των κομμάτων στα οποία πρόσκεινται.

Όμως οι γραμματείς των κομμάτων πρόθυμα τους διαψεύδουν. Αντιθέτως, η δική μας ομάδα δεν έχει κανένα γραμμάτιο να ξοφλήσει. Όσα συναισθηματικά φορτία και να φέρει για αρκετούς από εμάς η κομματικοποίηση, δεν εκφράζει τις ανάγκες και τα διακυβεύματα της εποχής.

Πατάμε γερά στα πόδια μας, με ανεξάρτητο συνδυασμό, μακριά από ιδεοληψίες, σεβόμενοι απόλυτα τις πολιτικές ταυτότητες των μελών της ομάδας μας.

Γιατί εμείς πείθουμε με το Πρόγραμμά μας και όχι με τις κομματικές πατρωνίες.

26 σχόλια

  • Γελάσαμε πάλι Σημανδρακο. Έκανες πρωτοπαλίκαρο στο ΠΑΣΟΚ. Μετά σφίνωσες στο ΣΡΖ. Ακόμη και σήμερα τρέχεις πίσω από τη ΝΔ. Έκανες τον Μακεδονομάχο, προβλήθηκες ως Βοϊότης μετά ως Γρεβενιώτης, τώρα ως δήμαρχος στην Κοζάνη. Στηριξες και μετά πολέμησες με μανία τον Καρυπίδη. Και τώρα μας μιλάς για απόσταση από τα κόμματα; Είσαι ό.τι κομματικότερο και συνάμα πολύχρωμο υπάρχει. Και δεν έκανες τίποτα στα Γρεβενά. Όλοι οι Γρεβενιώτες σε κράζουν. Φιλάκια

    • ΠΑΣΟΚΑΡΑ αγάπη μου! κάθε μέρα με τον Παπαϊορδανίδη είναι…..πιο ΠΑΣΟΚ και ανασταίνεις τον Ανδρέα!

  • Βαγγελη ψαχνουν ολοι δεκανικια να στηριχτουν. Τους αδειασες ολους. Στην αρχη δεν πιστεψαν σε σενα και τωρα τους επιασε πανικος. Μπηκες δυναμικα στην κουρσα και τωρα εφυγες μπροστα. Μακαρι να συνεχισετε με την ιδια δυναμη ως το τελος.

  • κ.Σημανδράκο μισό αιώνα ζωής στην Κοζάνη, γέννημα θρέμμα, δεν σε ξέρω πάρα μόνο από το ίντερνετ και την τηλεόραση. Από πού ξεφύτρωσες εσύ και γιατί πρέπει να σε κάνουμε δήμαρχό μας;

  • Έχετε πείσει με το έργο σας στην Περιφέρεια, μην ανησυχείς καθόλου. Η τελευταία θέση είναι εξασφαλισμένη.

  • Μπράβο Βαγγέλη!!
    Πολύ σωστά τα λες για αυτό τον λόγο ήμαστε μαζί σου!
    Όσο για τα παραπάνω σχόλια μην σας ενοχλεί τόσο πολύ η παρουσία του Σημανδρακου αρχίστε να το συνηθίζεται γτ είναι ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης

  • ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ…..ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.”ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ”

  • Ποιον κοροιδεύετε κύριε;
    Αυτοί τουλάχιστον έχουν το θάρρος της κομματικής ταυτότητας.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ και κυρίως δεν κρύβονται πίσω από τον ” γιάννη” τους που δεν έχασε καμιά πασοκική εκδήλωση, κλείνοντας το μάτι σε συντρόφια ( είμαστε κι εμείς εδω παιδιά- καμιά ψήφο?).
    Αυτά για να μην θαρρείς τρώμε κουτόχορτο!

  • Ελεος Βαγγελη, λυπήσου μας, οχι αλλο καρβουνο! Δηλαδή αυτοι που είναι μαζί σου τα πιστευουν αυτά που λες?

  • Όταν χρησιμοποιείς την εξουσία(τα εργαλεία της) για να προβάλεις την υποψηφιότητά σου,σ εμ
    ναν άλλο νομό ενω ασκείς τα καθήκοντα στα Γρεβενά αυτό Σημανδράκο κάπως αλλοιώς λέγεται….

  • Μασημένη τροφή κύριε Σημανδρακο τα λένε άλλοι πρώτα και μετά ακόλουθες εσυ ιδέες δικές σου μηδέν…. πρώτη νίκη του κυργια μέσα από αυτά που λέτε και τις ιδέες που παίρνετε έχετε ήδη χάσει!!

  • Γιατί δεν πας με τον Κύργια????? Αφού τον αντιγράφεις άρα συμφωνείς μαζί του!!!!!!! Κατάλαβες ότι είναι πρώτος έτσι???
    Δεν πρόκειτε να τον φτάσεις ποτέ γιατί τα λέει χρόνια και όχι λίγο πρίν τις εκλογές!!!!!

  • Να με θυμηθείτε:
    Α Κυριακή

    Ιωαννίδης
    Μιχαηλίδης
    Μαλουτας
    Σημανδράκος
    Κεχαγιάς
    Στολτίδης
    Κυργιας
    Αλειφερης

    Β Κυριακή
    Μιχαηλίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.