Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Ο συνδυασμός «Όλα Αλλιώς για τον Δήμο Κοζάνης» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Α) Νικολάου Βασίλειο,

Β) Μαδίκα Ελευθερία (Ρία), και

Γ) Σάννα Στέργιο,

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά της υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Επισυνάπτονται σε ξεχωριστά αρχεία φωτογραφία τους.

 

ΜΑΔΙΚΑ Ελευθερία

Η Ελευθερία Μαδίκα, γεννήθηκε το 1992 και κατάγεται από την Μηλιά Κοζάνης. Είναι κόρη του Αργυρίου Μαδίκα και της Θεοδώρας Δημάκου. Το 2015 αποφοίτησε από το τμήμα Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενώ το 2017 εισήχθη στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ”Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης” του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Εργάσθηκε ως βιβλιοθηκονόμος σε δύο έργα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με τελευταίο αυτό της μετεγκατάστασής της, ενώ πλέον απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος πωλήσεων βιβλίου. 

Email: eleftheriamadika@gmail.com


ΝΙΚΟΛΑΟΥ Βασίλειος

Ονομάζομαι Βασίλης Νικολάου. Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1971 όπου και ζω μόνιμα. Πατέρας μου ο Γεώργιος Νικολάου, συνταξιούχος της Δ.Ε.Η και μητέρα μου η Αναστασία Νικολάου. Δραστηριοποιούμαι από το 2000 στον κλάδο των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας. Ξεκίνησα ως φύλακας σε τοπική εταιρία στην Κοζάνη. Στη συνέχεια εργάστηκα, αρχικά, ως συνοδός – οδηγός χρηματαποστολών και σύντομα έγινα ο νεότερος σε ηλικία Διευθυντής υποκαταστήματος της τότε GROUP 4 στην Δυτική Μακεδονία. Από το 2004 είμαι ιδιοκτήτης της Ιδιωτικής Εταιρίας Παροχής Διακεκριμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας «ΝΙΚΟΛΑΟΥ SECURITY GROUP» και αντιπρόσωπος της G4S. Είμαι μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης και του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος ( Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.). Είμαι παντρεμένος με την έμπορο γυναικείων υποδημάτων Νούλα Κοταρίδου.

Ε vasilis@vnikolaou.gr


ΣΑΝΝΑΣ Στέργιος

Ο Στέργιος Σάννας γεννήθηκε στην πόλη της Κοζάνης στις 26 Φεβρουαρίου το 1988 με καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης από την πλευρά του πατέρα του Γεώργιου Σάννα (συνταξιούχος Ο.Α.) και από το Κλέιτος από την πλευρά της μητέρας του Αναστασίας Αθανασιάδου (ελεύθερη επαγγελματίας). Τελείωσε το αθλητικό Γυμνάσιο και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο σε τοπικές ακαδημίες, όπως η ομάδα Μακεδονικού Κοζάνης (2002-2005). Επιπλέον, σπούδασε τεχνολόγος γεωπόνος στο ΤΕΙ Ηπείρου. Από το 2006 εργάζεται στον χώρο της εστίασης. Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ίδιο χώρο.

E [email protected]chargia@hotmail.gr

Τ 2461461320

F 2461461321

E [email protected]
W
www.ola-allios.gr

Συνδυασμός για το Δήμο Κοζάνης ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ