Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Συνεχίζεται το σήριαλ με τα αδέσποτα στο ΤΕΙ Κοζάνης! Οταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια!”

19 Μαρτίου 2019
12:17
Ας αφήσουν οι Δημοτικές και οι Πρυτανικές Αρχές τις διαφωνίες για το θέμα των αδέσποτων και να βρουν μία λύση, γιατί το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Ο Δήμος (όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος) περισυνέλλεξε προχθές μόνο τρία αδέσποτα. Υπάρχουν όμως τουλάχιστον άλλα τέσσερα μεγάλα και 7 με 8 κουτάβια, τα οποία σήμερα κυκλοφορούσαν πάλι στην κεντρική είσοδο του κτιρίου. Θα πρέπει το συνεργείο περισυλλογής του Δήμου να ξαναέρθει για να μαζέψει και τα υπόλοιπα, πριν έχουμε και άλλες επιθέσεις. Υπάρχουν φοιτητές που μένουν στις εστίες, υπάρχουν φοιτητές που μένουν στα Κοίλα και γυρνάνε σπίτι τους με τα πόδια και ιδίως τις βραδυνές ώρες το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο.
Να αφήσουν επομένως τις εκατέρωθεν δηλώσεις στα τοπικά κανάλια αλλά και σε πρωινές εκπομπές (πανελλαδικής εμβέλειας) και να λύσουν το πρόβλημα ΑΜΕΣΑ.

13 σχόλια

  • Αν ο δημος μαζεψει ολα τα αδεσποτα της Κοζανης

    Θα ξαναβγει δημαρχος ο Ιωαννιδης αρκει να κανει αυτο μονο αυτο!

  • Περιμένετε από τον χειρότερο Δήμαρχο που πέρασε από την Κοζάνη να κάνει κάτι ?? Για Locomodo και Μαρίνα Σατι καλός είναι .Το απόλυτο 0 μαυριστε τους στην κάλπη ψηφιστε οποιονδήποτε άλλον εκτός από αυτους

  • Τα αδέσποτα βρίσκονται σε δημόσια υπηρεσία που όμως θεωρείται ιδιωτικός χώρος, αρέσει δεν αρέσει στον πρύτανη. Άρα πρέπει ο ίδιος να φροντίσει για την κλήση ιδιωτικού συνεργείου περισυλλογής των αδέσποτων.

    Στέργιο μην φορτώνεις αλλού τις ευθύνες σου.

  • Διαβάζω πάντα σε αυτά τα θέματα με τα σκυλιά ” ας τα μαζέψει επιτέλους ο Δήμος”. Σας παρακαλώ πολύ να διαβάσετε το νομο όμως και θα καταλάβετε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ενας δήμος μπορεί είναι να τα στειρώσει και να τα αφήνει πάλι έξω. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει. Προσπάθησε ο Τσιρώνης πριν κάποια χρόνια αλλά έπεσαν όλοι να τον φάνε.

  • Δυστυχώς, όχι μόνο το τει και οι γύρω χώροι, όχι μόνο η πόλη της Κοζάνης, αλλά και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έχουν καταντήσει να γίνουν: Κοζάνη τόπος να ζεις για όλα τα αγαπητά αδέσποτα τετράποδα ζώα συντροφιάς.
    Όχι όμως για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, ούτε και για τους ανθρώπους.
    Ως ελάχιστο δείγμα αυτογνωσίας, όλοι του συνδυασμού δεν θα έπρεπε να ξανακατεβείτε σε εκλογές.
    Μέχρι και η ανικανότητα έχει όρια. Αλλά εσείς τα ξεπεράσατε.

  • Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και προ λίγου, παραλίγο να δεχτώ επίθεση από αδέσποτο ζώο στη στάση απέξω από το ΤΕΙ. Σας στέλνω αυτό το σχόλιο, προκειμένου να το διαβάσετε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει καιρό τώρα στην πόλη της Κοζάνης και στα γύρω χωριά της.

  • Πάλι τα ίδια, όχι ιδιωτικός χώρος, όχι δημόσιος χώρος, όχι ο νόμος έτσι, ο νόμος αλλιώς κλπ. Ο τίτλος της επιστολής το λέει καθαρά “Οταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια!” Να τα βρουν επομένως και οι δυό τους και να γίνει περισυλλογή των αδέσποτων πριν έχουμε και χειρότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.