Φ. Φτάκα: “4.500 € οφειλές, προς τη Β/ θμια Σχολική Επιτροπή για τα έτη 2016-17 και 2017-18, από τις ομάδες που έκαναν χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης”

19 Μαρτίου 2019
13:32

Κατά την έγκριση του Απολογισμού της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής 2018 η Δημ. Σύμβουλος Φανή Φτάκα ψήφισε με επιφύλαξη δηλώνοντας τα εξής:

Το Δ.Σ. της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, στο οποίο συμμετέχω ως μέλος, σε έκτακτη συνεδρίαση του μέσα στο Νοέμβριο 2018, δεσμεύτηκε ότι προκειμένου να προχωρήσει στην παραχώρηση της χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης από το έτος 2018-19 στον ΟΑΠΝ, θα πρέπει απαραιτήτως όλες οι ομάδες που το χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα έτη να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τη Β/ θμια Σχολική Επιτροπή για τα έτη 2016-17 και 2017-18, συνολικού ύψους περίπου 4.500 €.

Οι οφειλές αυτές αναλυτικά ανά ομάδα μέχρι και το Δεκέμβριο 2018 και με βάση το διαβιβαστικό έγγραφο της Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής προς τον ΟΑΠΝ ήταν οι εξής: Ηρακλής 640 €, Φοίνικας 112 €, Γυμναστικός 640 €, Μ. Αλέξανδρος 672 €, Πάνθηρες 1.152 €, Οδυσσέας 640 €, Δύναμις 256 €, ΠΑΟ Κοζάνης 128 €, Πήγασος 320 €.

Μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Πλεξίδα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι καμία από τις παραπάνω οφειλές, παρά τις οχλήσεις που έγιναν προς τις ομάδες δεν εξοφλήθηκε , ψηφίζω με επιφύλαξη τον συγκεκριμένο Απολογισμό, γιατί πιστεύω ότι δεν ασκήθηκε ιδιαίτερη πίεση προς τις ομάδες για την καταβολή των οφειλών τους αλλά και γιατί δεν επιδείχτηκε εκ μέρους της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής ισότιμη μεταχείριση προς όλες τις ομάδες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο Γυμναστήριο, αφού άλλες ήταν συνεπείς και πλήρωσαν κι άλλες όχι.

4 σχόλια

  • Μάλιστα πολλές φορές οι προπονητές των ομάδων είναι δημόσιοι υπάλληλοι που βγάζουν το εξτραδακι τους.

  • Τώρα κόπτεσαι για τις οφειλες και τη β/θμια.. το οτι περασες και δεν ακουμπησες στον αθλητισμο λεει πολλα.. Ασχολεισου με την αντιπολιτευση που κανεις σε αυτον που σε τιμησε σε θεση ευθυνης.. εμεις παρακολουθούμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.