Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ελπίδα”, της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ο Γιάννης Τσιουτσιουμης

20 Μαρτίου 2019
12:19
Κανένα σχόλιο

Από την Δεσκάτη ένας νέος άνθρωπος, ο Γιάννης Τσιουτσιουμης, που πιστεύει στις δυνατότητες του τόπου του και των ανθρώπων του μπαίνει στη μάχη για τις Περιφερειακές εκλογές. Από γονείς βιοπαλαιστές έμαθε από μικρός να αγωνίζεται στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό στίβο!

Καλώς ήρθες στην ομάδα της Ελπίδας Γιάννη!

Γεννήθηκα στη Δεσκάτη το 1978 από βιοπαλαιστές γονείς, ο πατέρας μου οικοδόμος συνταξιούχος  και η μητέρα μου αγρότισσα. Τελείωσα το Λύκειο Δεσκάτης και μετέβη στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στον τομέα Δομικών Κτιριακών Έργων. Υπηρετώ στις ένοπλες δυνάμεις από το 1996 και είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας .  

Είμαι παντρεμένος με την μαθηματικό Αθηνά Ρέντα και έχουμε δυο παιδιά.

 H αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά εκδηλώθηκαν, με ενεργό συμμετοχή, από τα μαθητικά μου χρόνια, όπου ευτύχησα να τιμηθώ με την εκλογή μου ως  πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου. Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές, ως Περιφερειακός σύμβουλος με διάθεση για δουλειά με κύριο στόχο να βοηθήσω για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μου και του Ν Γρεβωνών:

Επέλεξα να συνταχθώ με την υποψήφια περιφερειάρχη κα Γεωργία Ζεμπιλιάδου γιατι:

       –  Γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της Δυτ. Μακεδονίας.

         –  Αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες που δίνουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα και      μπορεί να τα αξιοποιήσει.

     –  Θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κονδύλια σε αναπτυξιακά έργα δημιουργώντας θέσεις εργασίας και όχι σε έργα βιτρίνας

     Η οικονομική κρίση είχε σαν αποτέλεσμα την  ερημοποίηση των χωριών του νόμου καθώς και των μεγάλων Δήμων Δεσκάτης και Γρεβενών.

Καλώ τους πολίτες της περιφέρειά μας να με τιμήσουν και να με στηρίξουν στο δύσκολο αυτό αγώνα. Γιατί όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.

Μπορούμε να νικήσουμε. Μπορούμε να πραγματώσουμε την αληθινή ελπίδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.