Συναυλίαμε το Νίκο Χαλβατζή, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, στην Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

21 Μαρτίου 2019
11:17
Κανένα σχόλιο

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Κοζάνη και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Νίκος Χαλβατζής επανέρχεται, ανεβαίνοντας στην εναλλακτική σκηνή του Δη.Πε.Θεάτρου Κοζάνης, την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 9.00μμ, ώστε να μας παρασύρει στο ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό & ποιητικό του σύμπαν!

Βιογραφικό:
Ο Νίκος Χαλβατζής δημιουργεί και καταγράφει σε αποθήκες και σοφίτες, με ό,τι προκύψει και δανειστεί, concept δίσκους με πλοκή και ρόλους, χειριζόμενος τα τραγο
ύδια ως επεισόδια.
Δανείζεται ηχοχρώματα και ύφη κατά το δοκούν αποφεύγοντας, όσο του επιτρέπεται, τα στερεότυπα. Γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε πιάνο και θεωρία επί οχταετίας στο Κονσερβατόριο Κοζάνης. Μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στα πεδία της ελληνικής επαρχίας και της πρωτεύουσας εγκατέλειψε τον δημόσιο βίο για περαιτέρω σπουδές ενώ, σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος Τεφλόν, παρουσιάζει περιστασιακά τα θραύσματα της μουσικής και του λόγου του σε διάφορες σκηνές.

Δισκογραφία:
Πλάνο Εξόδου (Λύρα 2006) σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα. Εκτός από τον ίδιο, ερμήνευσαν τραγούδια του οι Σωκράτης Μάλαμας, Τάνια Τσανακλίδου, Θεοδοσία Τσάτσου, Γιώργος Μιχαήλ και Μάρθα Ηλιάδου.
Γκόλεμ # (Λύρα 2010)
Άλφα Ζεύγος (Yafka Records 2014)

Επίσης συνθέτει πρωτότυπη μουσική για το θέατρο και ντοκιμαντέρ, ενώ τo 2011 συμμετείχε στην tribute συλλογή της Λένας Πλάτωνος “Όποιος την δει φωνάζει το όνομά της” με τη διασκευή του τραγουδιού “Μόνο” σε ποίηση Κ. Καρυωτάκη.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 ώρα 9.00 μμ
Εναλλακτική Σκηνή
ΔΗΠΕ Θεάτρου Κοζάνης (θεατράκι Οχληρών)
Γενική Είσοδος 5 ευρώ

Πληροφορίες – τηλ. 6942944113

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.