Τι Λιμνοπούλα τι Κοζάνη – Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν κι εμείς εδώ στην Κοζάνη όχι; (του Κώστα Τσιώρα)

22 Μαρτίου 2019
08:10

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την “κατεδάφιση” της λυόμενης κερκίδας του Στρατιωτικού Γηπέδου Κοζάνης αλλά και την βαθμιαία χειροτέρευση των αγωνιστικών χώρων τόσο του Στρατιωτικού αλλά ακόμα και του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ Κοζάνης  παρουσιάζουμε μία πρόσφατη είδηση από τα γειτονικά (πλέον) Ιωάννινα.

Το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι) είναι κάτι ανάλογο με τον Ο.Α.Π.Ν. Κοζάνης και διαχειρίζεται τα τρία κύρια συμπλέγματα αθλητικών εγκαταστάσεων στα Ιωάννινα (Πανηπειρωτικό-Λιμνοπούλα-Ζωσιμάδες).

Με σύμβαση που υπογράφτηκε στο τέλος του 2016 (5-12-2016) το παλιό ξερό γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Λιμνοπούλα Ιωαννίνων μεταμορφώθηκε σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό (“πλαστικό”) χορτοτάπητα δίνοντας ανάσα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης.

Η διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι. μάλιστα, χωρίς αυτό να βρίσκεται στον αρχικό σχεδιασμό, εγκατέστησε και καινούργια λυόμενη κερκίδα 250 θέσεων, σεβόμενη τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ανθρώπινες συνθήκες.

Σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο ολοκληρώθηκε ένα έργο πνοής για το ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων.

Οι συγκρίσεις με την Κοζάνη είναι αναπόφευκτες και προκαλούν συναισθήματα λύπης αλλά και αγανάκτησης.

Να ζητούσαμε να ανακατασκευαστεί ο εδώ και χρόνια διαλυμένος χλοοτάπητας του Στρατιωτικού ή να αντικατασταθεί με συνθετικό χλοοτάπητα;

Δεν το επιχειρούμε καν.

Τουλάχιστον ας επαναλάβουμε για πολλοστή φορά την έκκληση για την τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας στο Στρατιωτικό αν και πλέον το όλο θέμα έχει κουράσει.

Απλά ας αναρωτηθούμε: Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν κι εμείς εδώ στην Κοζάνη όχι;

*** Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στις 22/3/2018 κι αποτελεί αναπαραγωγή από το matiesstasport.blogspot.com/

18 σχόλια

  • Εντάξει εκλογές έρχονται, λογικά τέτοια άρθρα…Η δημοτική αρχή έκανε πολλές άλλες βελτιώσεις. Οκ δεν τα πρόλαβε όλα. Πάντα κάτι θα υπάρχει να λείπει

  • ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ

  • καλημερα….ειναι το μοναδικο λαθος που εκανε η δημοτικη αρχη. Ολα τα αλλα ειναι αψογα, τοσο πολυ που νομιζω οτι ζω σε αλλη πολη!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα η ανυπαρξια με ονοματεπωνυμο!!! ας μας πουν περαν των εργων απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη , τι εργο ενταξαν η δημοπρατησαν για τον Δημο Κοζανης , που απο πρωτοπορο καναν ουραγο!!!! να μας κανουν την χαρη

  • Όλα αυτά είναι έργα ανθρώπων. Απλά στα Γιάννινα υπήρχαν άνθρωποι της δημιουργίας, ενώ στην Κοζάνη οι άνθρωποι αποδεικνύονται ανεπαρκείς.

  • Γιατί εγώ πιστεύω ότι μπορούσαν να τις κάνουν αλλά λειτούργησαν εκδικητικά και δεν τις έκαναν ; Αν ισχύουν οι προβληματισμοί μου κρίμα μια δημοτική αρχή να φερεται έτσι στους δημότες της

  • Κάνανε πολύ μεγάλα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις ..Έβαψαν την άσφαλτο στις μπάσκετες .Έχουν κλείσει το κολυμβητήριο με άγνωστο χρόνο αποκατάστασης έχουν διαλύσει το στρατιωτικό γήπεδο κάνουν αναγγελία ταρτάν στίβου χωρίς να ξεκινά ποτέ . Είναι 5 χρόνια στο δήμο και όχι 3 όπως λέει κάποιος πιο πάνω Δυστυχώς είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε

  • Ο κ. Ιωαννίδης υποσχέθηκε ότι θα κατασκευάσει τις κερκίδες αλλά όπως φαίνεται εδώ έχει θέση το λαϊκό γνωμικό “άλλο τάξιμο άλλο δόσιμο”. Δυστυχώς στην Κοζάνη η ανικανότητα περισσεύει…

  • Πώς την πατήσατε βρε σούρδοι πάλι. Παλιά γελαστήκατε και βγάλατε νομάρχη από τα Καιλάρια και τώρα βγάλατε Πόντιο δήμαρχο. Κανονίστε να μη τριτώσει το κακό. Εκλογές έρχονται. Το νου σας.

    • Εσύ να πας να μείνεις στο Μπάκιγχαμ από όπου κατάγονται και οι Κοζανίτες οι οποίοι δεν δέχονται κανέναν αν δεν είναι μπρε μπρε μπρε.

  • Σωστος.. και στον καταλληλο χρονο το αρθρακι.. την κατάντια του ποδοσφαιρου ποτε θα τη σχολιασεις; οτι ολες οι ομαδες της πρωτευουσας της δυτικης μακεδονιας ειναι στο Α τοπικο δεν εχεις να πεις κατι; οι παραγοντες εχουν ευθυνες για την καταντια;αν ειναι να κανεις κριτικη σε αλλους το κανεις με μεγαλη ευκολια.. στην ουσια ουτε τολμας να παρεμβεις.. γτ εκει θα χαλάσεις τους φιλους σου..ειμαστε γνωστοι σε αυτη την πολη..

    • Καταρχήν κ. Ανώνυμε το άρθρο αυτό για την Λιμνοπούλα Ιωαννίνων το έγραψα και το δημοσίευσα στην ιστοσελίδα Ματιές στα Σπόρ στις 22-3-2018 (ένα χρόνο νωρίτερα). Κακώς που αναπαράγεται ένα χρόνο μετά (προφανώς εν όψει εκλογών) χωρίς την σημείωση για το πότε γράφτηκε.
      Δεύτερον και κυριότερο συμφωνώ απόλυτα για την κατάντια του ποδοσφαίρου της Κοζάνης εδώ και … 35 χρόνια (μαθητής λυκείου ήμουνα όταν η Κοζάνη έπαιζε Β’ Εθνική). Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ της Κοζάνης που επίσης έχουμε 7 ομάδες στο τοπικό.
      Φταίμε ΟΛΟΙ μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.