kozan.gr: Κοζάνη: Ξέσπασε σε παρετεταμένα χειροκροτήματα, ΟΛΟΣ, o κόσμος, όταν η “Πανδώρα” έπαιξε το Μακεδονία Ξακουστή, αλλά και όταν το επανέλαβε η μπάντα του Στρατού (Βίντεο)

25 Μαρτίου 2019
13:19

 

Xαρακτηριστική αντίδραση του κόσμου κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης στην Κοζάνη όταν η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης έπαιξε το “Μακεδονία ξακουστή”, αλλά και όταν το επανέλαβε η μπάντα του Στρατού.

39 σχόλια

  • να τα βλεπει ο κοσμος και να μην πιστευει να χρησαυγητικα fakenews που ακουγαμε τοσο καιρο…μπραβο τσιπρα που εσωσες την ιστορια της αρχαιας μακεδονιας που ηταν ειναι και θα ειναι ελληνικη

    • Που φτάσαμε…να θεωρείται είδηση ότι παίχτηκε το εμβατήριο!!!
      Τώρα αν ο Τσίπρας έσωσε την ιστορία…μάλλον το τομαράκι του έσωσε, που εξασφάλισε τα παιδιά του και τα εγγόνια του για μια ζωή, τόσο απλά !!!

      • Το Μακεδονία ξακουστή παιζόταν πάντα σε όλες τις παρελάσεις. Το ότι έγινε είδηση οφείλεται στα φιλαράκια σου, που πασχίζουν να ρίξουν τον Τσίπρα. Κάποτε χρησιμοποίησαν τις ταυτότητες (τι σου θύμισα τώρα εεε;;;), τώρα την Μακεδονία που αποτελείωσαν το 1992. Υποκριτές.

  • Οι πατριώτες δεν ειναι φασιστες, Συριζαίοι. Δυστυχως διχάζετε τον κοσμο προσπαθώντας να κρατηθήτε στην εξουσία. Κρίμα για την χώρα μας.

    • Και η μόνη αντίδραση που απέμεινε είναι να ψηφίσουν οοοολοι Χρυσή Αυγή γία να κρυφτούν οι εθνομηδενιστες και οι μισελληνες.

  • ο Μητσοτακης προσευχες εκανε να περασει η συμφωνια των Πρεσπων…

    Οταν γινει ΠΘ να τον δουμε με τις μαγκες που ελεγε αυτος κ ολοι οι αρχιπατριωτες…

    • Μια είναι πλέον Μαράκι σένα το ειπανε; πλέον οι σκοπιανοί άλλαξαν την ονομασία του κράτους τους και από ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ το έκαναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ….Επίσης πλέον έχουν υπογράψει οι σκοπιανοι και δηλώνουν ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία ελληνική Μακεδονία..όλα αυτά με την συμφωνία των Πρεσπων αυτή που δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ή αδυνατεί να κατανοήσεις

  • Και εγώ εβλεπα Σκάι τόσες μέρες λέω Παναγία μου πάει μας το απαγόρεψαν το σουξέ….Και ω του θαύματος έπαιξε 3 φορές παραγγελία η μακεδονια ξακουστη …τελικά αυτοί οι πατριώτες Πατριδοκαπηλοι δεξιοί δεν μας τα είπαν καλά…..τίποτα δεν απαγορεύτηκε το μόνο που πρέπει να απαγορευτεί είναι το σανό που μοιραζουν οι δεξιές κιτρινοφυλλαδες και τα διαπλεκομενα καναλια

  • ο τσιπρας μας λεει οτι με την προδοτικη συμφωνια του σωθηκε η Μακεδονια μας ,η γιαγια μου λεει οτι κατι σωθηκε οταν κατι εχει τελειωσει

      • Φακέλωμα κανετε εσείς εκεί στο σύριζα. Πάγωσαν οι δικοί σας στο άκουσμα… Όσο για το αν απαγορεύεται ρίξε μια ματιά τι έγινε στα Γρεβενά. Έχετε το θράσος να ζητάτε και τα ρέστα.

      • Τι μας κρύβουν συνελληνες οι εθνονηδενιστες;Γιατί δεν χειροκροτουσαν; Ποιοι τους έβαλαν να αφανίσουν το ελληνικο γένος;Γιατί παραχαρασουν την ιστορία μας;

    • Να καταγραφούν και να συλληφθούν πάραυτα. Άκου εκεί, επιτρέπεται να μη χειροκροτούν; Αν ήταν στη Β. Κορέα και δε χειροκροτούσαν τι θα πάθαιναν, έ;

  • Μα δεν απαγορεύθηκε το Μακεδονία Ξακουστή από την κυβέρνηση???? Τι θα λένε από αύριο οι λαλιστατοι πατριδοκαπηλοι?.

    • Τσιπροκαμμένε σκοπιανοτσολιά σε άδειασε το αφεντικό σου ελέω εκλογών! Αν τολμούσε ας το απαγόρευε, ούτε την ψήφο του δε θα έβρισκε στην κάλπη!

    • Lion
      Θεωρώ ότι είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα χειροκροτητή. Υπάρχουν άτομα που χρειάζονται αφεντικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.