Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικές επιτυχίες του Ν.Ο. Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στο Μαυροχώρι Καστοριάς, την Κυριακή 24 Μαρτίου

26 Μαρτίου 2019
15:17

 

Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας που οργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου στη λίμνη Καστοριάς (Μαυροχώρι) και χαρακτηρίστηκαν από πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο Σωματείων όσο και αθλητών.

Οι αθλητές/αθλήτριές μας συμμετείχαν σε 12 αγώνες και κατάφεραν, παρά τις αρχικές ατυχίες, να συγκεντρώσουν ένα (1) χρυσό, δύο (2) ασημένια και τρία (3) χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα είναι:

Χρυσό μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννης Παναγιώτης στο σκιφ (1Χ) Παίδων Αρχαρίων

Ασημένιο μετάλλιο:

  • Λαπίκωφ Βικτωρία και Μακρυγιάννη Λεμονιά στο διπλό σκιφ (2Χ) Κορασίδων

  • Τσιουκαρδάνη Δέσποινα, Μακρυγιάννη Λεμονιά, Μπούζμπα Δέσποινα και Λάκκα Ειρήνη στην τετράκωπο (4-) Νεανίδων

Χάλκινο μετάλλιο:

  • Σταυριανίδης Δημήτρης και Παπαδόπουλος Βασίλης στο διπλό σκιφ (2Χ) Παίδων Αρχαρίων

  • Σαρρή Φωτεινή, Λάκκα Ειρήνη, Μπούζμπα Δέσποινα και Παφίλη Αλεξάνδρα στο τετραπλό σκιφ (4Χ) Κορασίδων

  • Παφίλη Αλεξάνδρα και Γούτα Ξανθή στο διπλό σκιφ (2Χ) Νεανίδων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/ αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες είτε κατακτώντας κάποιο μετάλλιο είτε όχι. Η προσπάθεια όλων ήταν συγκινητική και αξιέπαινη!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, ασφαλώς, στον προπονητή της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ, για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές αλλά και στους προπονητές.
    Πάντα επιτυχίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.