Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Εορδαίας με τον συνδυασμό “Ενωμένη Εορδαία” του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά, ο Γιώργος Βασιλειάδης

27 Μαρτίου 2019
12:18

Φίλες και φίλοι.

Σας κάνω γνωστή την απόφαση μου να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Εορδαίας με τον συνδυασμό “Ενωμένη Εορδαία” του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά.

Τα νέα δεδομένα που σκιαγραφεί το πρόγραμμα «Κλεισθένης» στην τοπική αυτοδιοίκηση θα διαμορφώσουν συνθήκες κατά τις οποίες ο δήμος μας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ώστε να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για να παραχθεί έργο.

Αναγνωρίζω ότι σε όλους τους υποψήφιους συνδυασμούς υπάρχουν εξαιρετικά άτομα με ικανότητες. Μέλημα μας, θα πρέπει να είναι η εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο, ικανών συμπολιτών μας που θα είναι σε θέση να προσεγγίσουν την καθημερινότητα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πολίτη, ανατρέποντας συνήθειες που δεν αρμόζουν σε μια πόλη του 21ου αιώνα.

Φίλες και φίλοι,

Έχοντας πλήρης επίγνωση ευθύνης καθώς και διάθεση για προσφορά στα κοινά του τόπου μας, ζητώ την στήριξη σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Εύχομαι καλό και δίκαιο αγώνα σε όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ!

3 σχόλια

  • Διακρίνω μια προσπάθεια επιλεκτικής ευαισθησίας απέναντι στον φίλο σας υποψήφιο δήμαρχο Πτολεμαΐδος…Πιστεύω ….

    • Εφόσον λοιπον θεωρείτε ότι το σχόλιό σας πρέπει να δημοσιευτεί και ότι δεν ειναι υποτιμητικό ή προσβλητικό, σας καλούμε να επανέλθετε ΕΠΩΝΥΜΑ, με στοιχεία επικοινωνίας και πολύ ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε. Τα προσωπικά σας με τον κ. Πλακεντά μπορείτε να τα λύσετε κατ’ ιδίαν κι όχι μέσω του kozan.gr, AΝΩΝΥΜΑ. Διαφορετικά περιμένουμε το επώνυμο σχόλιό σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.