Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του Λ. Ιωαννίδη ο δημοτικός σύμβουλος Γκούμας Βασίλης

27 Μαρτίου 2019
12:38

Κύριε πρόεδρε, σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα είμαι ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος και δεν ανήκω στην παράταξη του κ. Λευτέρη Ιωαννίδη. Ο λόγος είναι η διαφωνία μου σε ζητήματα αρχών και θέσεων με την Δημοτική παράταξη όπως αυτά εκφράζονται στο Δημοτικό συμβούλιο τα οποία δεν συμβαδίζουν με τις προγραμματικές θέσεις τις παράταξης ούτε με τις θέσεις μας στο δημόσιο διάλογο προεκλογικά αλλά και το πρώτο διάστημα διοίκησης μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να ψηφίζω κατά συνείδηση όπως και πράττω από την πρώτη ημέρα παρουσίας μου στο Δημοτικό συμβούλιο. Για λόγους αρχής δηλώνω την παραίτηση μου από Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της κοινωφελούς επιχείρησης κοινωνικής πρόνοιας και μέριμνας και από Πρόεδρος της εκτιμητικής επιτροπής ακινήτων. Παρακαλώ για την ανάγνωση της παρούσας επιστολής στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Κοζάνη 27/03/2019
Με τιμή
Γκούμας Βασίλης

24 σχόλια

  • Μπράβο Βασίλη, καιρός ήταν να φύγεις από αυτήν την λυκοπαρέα! Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζω με αυτή σου την απόφαση να καταλάβουν ορισμένοι τι συμβαίνει και να κάνουν το ίδιο.

  • “…τα οποία δεν συμβαδίζουν με τις προγραμματικές θέσεις τις παράταξης ούτε με τις θέσεις μας στο δημόσιο διάλογο προεκλογικά αλλά και το πρώτο διάστημα διοίκησης μας”.
    ετσι ακριβως. οι κωλοτουμπες της ανυπαρκτης διοικησης Ιωαννιδη ειναι συνεχομενες. αλλα λεγαν αλλα καναν.αρχισαν να εγκαταλειπουν το καραβι 2 μηνες πριν την εκλογικη ηττα

  • Το πρωτο διαστημα διοικησης όπως λες είναι εδώ και 4,5 χρόνια, εσυ φευγεις δυο μηνες πριν τις εκλογές, κατι δεν κολλάει καλά. Η περιμενες κατι ή τωρα κανονισες κατι.

  • Δεν έκανε και κάτι φοβερό .. Έφυγε δύο μήνες νωρίτερα από ότι θα φύγουν οι υπόλοιποι . Μαύρο στον Ιωαννίδη διότι δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο

  • Εχεις αποχωρησει απο τα οργανα της παραταξης εδω και χρονια.. γτ τωρα η ανακοινωση; σχεδιασμένη η αποχώρησή τη συγκεκριμενη πολιτικη στιγμη..

  • Βασίλη έπρεπε να το κάνεις όταν έφερες το θέμα της διαδικασίας των προσλήψεων στην εταιρία των διαχείρισης απορριμάτων στο δημοτικό συμβούλιο…

  • Η αναίσθητη υπεροπτική εωσ περιθωριακή κλίκα του ιωαννιδη καλά θα κάνει να σκέφτεται πρώτα και μετά να εκφράζει άποψη για άτομα τα οποία γενικότερα και ειδικά κράτησαν μια αξιοπρεπή στάση στη θητεία τους και δεν αναλώθηκαν για προσωπικό όφελος…

  • Μάλλον θα βάλει υποψηφιότητα αλλού και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

    Όποιος διαφωνεί δεν παραιτείται 2 μηνες πριν τις εκλογές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.