Πολιτική εκδήλωση, στις 30 Μαρτίου, του Σ. Κωνσταντινίδη, στα Πετρανά Κοζάνης

27 Μαρτίου 2019
15:03

Αγαπητές φίλες και φίλοι, το 2019 είναι χρονιά πολυεπίπεδα εκλογική. Γι αυτό, ως πολιτικό γραφείο, αναλάβαμε πρώτοι την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στους 4 Δήμους του Νομού μας, για να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα και να ζητήσουμε τη στήριξή σας στον κοινό αγώνα για την αλλαγή πορείας της χώρας και του τόπου μας. Γι αυτό, με πίστη στις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στην πολιτική μου εκδήλωση, στις 30 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Event Plaza, στα Πετρανά Κοζάνης, για να μιλήσουμε γι’ αυτά που μας ενώνουν.

Με τιμή

Στάθης Κωνσταντινίδης

Πολιτευτής ΝΔ Νομού Κοζάνης

13 σχόλια

  • Εντελώς περιστασιακή και επιφανειακή η σχέση του κ Κωννιδη με την περιοχή και τα προβλήματα του Νόμου Κοζανης !

    • Ενώ οι του σύριζα ασχολούνται εις βάθος με τα προβλήματα του τόπου..ασχοληθείτε με τους τωρινούς βουλευτές και αφήστε αυτούς που έρχονται..

  • Εξαιρετική επιλογή για τις εθνικές εκλογές !
    το αποδεικνύει άλλωστε και η απήση που έχει στους πολίτες!
    Εδω και 4 χρόνια καθημερινά “οργώνει ” το νομό μας .
    Στάθη το Event plaza είναι μικρό να μας χωρέσει όλους!

  • Μία ερώτηση πρός τον αξιότημο Κύριο Κωνσταντινίδη:
    Την Παρασκευή τι ώρα θα έρθετε από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας? (εννοώ την Θεσσαλονίκη)

  • Την ίδια γνώμη έχει όλος ο κόσμος και δεν ξεγελιέται από τους ψευτόμαγκες που μας εμφανίζονται από το πουθενά σαν σωτήρες του τόπου μας…

  • Για γελια. Είναι κάνα δυο που θα θέλανε να μην έμεναν εδώ και κατηγορούν αυτόν γιατί είναι εδώ και αγωνίζεται.

  • Στάθη,νομιζω ότι η σχεση σου με την περιοχή της Κοζάνης ειναι ανύπαρκτη.Εμεις όλοι οι πολίτες της Κοζάνης σε βλέπουμε καθε τετραετία να ερχεσαι τελευταία στιγμη για να δείξεις οτι ενδιαφέρεσαι για μας.Δεν μας ξεγελάς.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.