kozan.gr: Πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης 27/3, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου κι η παρουσίαση των 37 πρώτων υποψηφίων του υποψηφίου δημάρχου Κοζάνης Κ. Μιχαηλίδη, τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είχε παρουσιάσει εδώ και πολύ καιρό το kozan.gr (40 Φωτογραφίες & Βίντεο )

27 Μαρτίου 2019
20:53

 

Πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Κυριάκου Μιχαηλίδη, επί της οδού, Τσιμηνάκη 5 στην Κοζάνη. Παράλληλα έγινε κι η παρουσίαση των πρώτων 37 υποψηφίων του συνδυασμού, τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είχε παρουσιάσει εδώ και πολύ καιρό το kozan.gr.

 

Η παρουσίαση των υποψηφίων

 

Η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Κ. Μιχαηλίδη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 σχόλια

  • Που είσαι Κυριάκο Τσανακτσιδη που στα εγκαίνια τα δικά σου γινόταν παταγος τώρα τρείς και ο κούκος.

  • Όσοι ήταν εκεί είδαν ότι έγινε χαμός Τον περισσότερο κόσμο κι όχι σε κλειστό χώρο .Μπράβο Κυριάκο

  • Έγινε σεισμός Όταν άλλοι τις εκδηλώσεις τις κάνουν σε ανοιχτό χώρο ο Κυριάκος τόλμησε και πέτυχε

  • Μου θυμίζει προεκλογική συγκέντρωση του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Μάλλον ο Δακής, ο Τζίτζικας, ο Ζυγούρης, ο Παντελίδης και ο Τοπαλίδης ξέρουν ότι δεν θα είναι γι’ αυτό και συμβιβάστηκαν και πήγαν εκεί. Κρίμα

  • Καλή επιτυχία, αλλά τα εγκαίνια του εκλογικού ενός ανθρώπου που ευαγγελίζεται τη νέα νοοτροπία στην πόλη θα έπρεπε να ακολουθούν μια άλλη λογική με μεγαλύτερο σεβασμό στον δημότη. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΩΠΩΝ. Η τσιμινάκη είναι η μόνη οδός που οδηγεί από το κέντρο προς την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Καλή επιτυχία και πάλι αλλά εμεις που μεταβαίνουμε προς εκεινες τις περιοχές αντιμετωπίσαμε πραγματικά πρόβλημα στη μετάβαση

  • Σοβαρά ?? Υπάρχει και η οδός μέσω παλιών δικαστήριων να βγεις τακιατζηδων και να συνεχίσεις για γιτια και Άγιο Κωνσταντίνο ..Άσε λοιπόν τη λάσπη και τη δημιουργία εντυπώσεων

  • Μπράβο! Ωραία λογική! κλείνουμε δρόμο και οι υπόλοιποι βρείτε τρόπο να πάτε εκεί που θέλετε, άλλωστε υπάρχουν και άλλες οδοί. Προτείνω λοιπόν για κάθε εκδήλωση που θέλει κάποιος από τους άλλους υποψηφίους να κλείσει όποιον δρόμο του κάνει κέφι.

    Είναι μικρές λεπτομέρειες κύριοι και κυρίες που όμως δίνουν στίγμα αντίληψης διοίκησης

  • Γτ δεν φωνάξετε του μαλουτα τα άτομα που ψηφίζατε την προηγούμενη φορά μηχαηλιδη ααααα ξέχασα τωρα είσαι ΝΔ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.