kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση των 16 πρώτων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία» του Θεόδωρου Καρυπίδη

27 Μαρτίου 2019
22:03

 

Ο Συνδυασμός «Ανατροπή – Δημιουργία»  του Θεόδωρου Καρυπίδη παρουσίασε την Τετάρτη, το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Iωάννου resort», στην Πτολεμαΐδα,  τους 16 πρώτους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης.

 

Δείτε εδώ τα ονόματα των υποψηφίων…

Oμιλίες υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων

 

 


40 σχόλια

    • Το bella ciao σας μάρανε!!! 5 χρόνια η φτωχότερη περιφέρεια στην Ευρώπη! Πρώτοι στην ανεργία και τελευταίοι στο ΕΣΠΑ! Όχι άλλο κάρβουνο!!!!!

  • Έχει λέγειν γοητευτικό ο Θεόδωρος, πώς να το κάνουμε; Είναι ωραίος. Όχι μίρλας και γκρινιάρης… Σαν τον άλλο.. Χαχα

    • ….Έχει λέγειν γοητευτικό ο Θεόδωρος, ….

      Γοήτευσε και τον Ζάεφ στις Πρέσπες. Ο Ζάεφ απευθυνόμενος στον Καρυπίδη είπε : εσείς οι ΄Ελληνες και εμείς οι Μακεδόνες (!!). κιχ ο γοητευτικός !

      ” καθαρός και ντόμπρος υπερσπιστής του τόπου μας!!” at 22:16 !!! Λοβοτομή σύριζα .

    • Και ο Τσίπρας έχει λέγειν και πείθει… μας έπεισε πως θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές. Την ίδια ώρα η δυτική Μακεδονία είναι πρωταθλητής στην Ανεργία και τη Φτώχεια σε όλη την Ευρώπη! Το “λιμάνι ξηράς” που είχε προαναγγείλει στα Κοίλα τι έγινε;

    • Απο ομιλία πάει καλά ο Ψευτοθόδωρος! Ακόμη τον θυμάμαι να λέει στην πλατεία οτι η δεη δεν πουλιέται. Κάτι πρόβατα σαν και σένα τον χειροκροτούσαν και τότε

  • Αστο ρε καρυπιδη δεν σε θελουμε..Τιποτε απο αυτα που μας ελεγες προεκλογικα το 14 δεν εκανες και τωρα παλι θελεις ψηφο;Βλεπω να πατωνεις.Κασαπιδης απο την πρωτη κυριακη.

  • Ο Φωκάς Σποντης πρώτη μούρη. Πείτε μας κύριε καρυπιδη ξανά την θέση σας για το μακεδονικό λοιπόν.

  • Ο Καρυπίδης εμφανίστηκε λες και τώρα κατεβαίνει πρώτη φορά για περιφερειάρχης και φέρνει την ανανέωση και την ανατροπή. Αλήθεια, τόσα χρόνια τι έκανε για την ανεργία και τη φτώχεια, που είμαστε η φτωχότερη περιφέρεια στην Ευρώπη;

  • Με ποιο δικαίωμα ο μουμουλιδης πούλησε την παράταξη και το συνδυασμό «αλλάζουμε εποχή» στον Καρυπιδης χωρίς να ρωτήσει κανέναν.!!!

  • Πολλοί οι γυρολόγοι.
    Όλα όμως έχουν την εξήγησή τους.
    Μήπως και ο ίδιος γυρολόγος δεν είναι;
    “Κοντή η νύφη, να και το μέτρο”.

  • Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Δεν υπάρχει επιτυχία και αποτέλεσμα όταν η πλειοψηφία των πρώην συνηποψηφιων σου παρετουνται, η κίνηση αυτή δηλώνει αποτυχία. Περιμενω όλους τους σχολιαστες μετά τις εκλογές να τα πούμε,ελπιζω να μην κρυφτούν…

    • Τελευταίοι στο ΕΣΠΑ, πρωταθλητές στην ανεργία! Η φτωχότερη περιφέρεια σε όλη την Ευρώπη! Προχώρα, ο γκρεμός είναι κοντά!!!!

          • Αχ καημένε μου κόσμε. Σα πρόβατα τους έχουνε! Τα μαύρα μεσάνυχτα αντιπροσωπεύει εσένα φίλτατε, χαμπάρι δεν έχει από τα έργα που γίνονται! Εσυ κοιτά μόνο στο Ίντερνετ, θα πας μπροστά!! Η πιο ενεργειακή περιφέρεια είμαστε εδώ, με ειδικά τιμολόγια για το ρεύμα, και με την ανεργία που ήταν πριν 2014 στο 26% Κ τώρα είναι στο 24%! Όποτε καλά είπα χαμπααααρι δεν το έχεις!! Συνέχισε Θοδωρε είμαστε μαζί σου!!!!!

    • Η αλήθεια πάντα ποναει αλλά αν την κοιτάξεις κατάματα θα σε κάνει καλύτερο εάν από αλαζονεία εθελοτυφλείς θα σε κυλίσει ακόμα χαμηλότερα

  • Τότε στο μακρινό 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ…
    «…κενά υπάρχουν και για το οικονομικό παρελθόν του καναλάρχη Καρυπίδη»!
    Φαίνεται, όμως, ότι με τα χρόνια που πέρασαν ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε γνώμη …αναζητώντας «νικηφόρες» υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

  • Η αποτυχία της πενταετίας είναι ολοφάνερη, όλοι οι υποψήφιοι είναι καινούργιοι εκτός του κατανα. Η ανανέωση έγινε από ανάγκη όλοι οι προηγούμενοι παρετηθηκαν. Ο ανεξάρτητος καρυπιδης κατεβαίνει, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς δεν θα είχε υποψήφιους, με καθαρά κομματικά στελέχη του σύριζα. Τα οποία στελέχη κατεβαίνουν από υποχρέωση, θέλουν δεν θέλουν, γιατί πρέπει να ξεπληρωσουν στο κόμμα τη χάρη που τους έκανε να τους τοποθετήσει σε θέσεις.

  • Ας σοβαρευτουμε και λιγο η περιφερεια μας ειναι πατος σε ολα .δεν ειναι τυχαιο οτι του εφυγαν οι μισοι συμβουλοι .παρα του οτι ουσιαστικα μονο η ζεμπιλιαδου εκανε αντιπολιτευση .ο μομουλιδης ενσωματωθηκε απο την πρωτη μετα .το δε Κκε μιλιά δεν εβγαλε πεντε χρονια .

  • ΟΤΙ ΞΕΠΟΎΛΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

  • τι λες εξυπνακια κανεις δεν κατεβαινει με το ζορι μονο εσεις το κανετε.ο κασαπιδης γιατι κατεβαινει? εντολη του κουλη γιατι δεν θα τον εβαζε σε λιστα.ο δακης ποια ατομα εβαλε στο ψηφοδελτιο του κασαπιδη?θες να στα γραψω?επειδη δεν μιλαμε λες να τρωμε χορτο?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.