Ψήφισμα τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ

28 Μαρτίου 2019
11:18

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σήμερα στη Κοζάνη 27 / 3 / 2019 ημέρα Τετάρτη και 18:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω :

ΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1. Με πολιτική λύση να δρομολογηθούν και να επιστραφούν βάση της Απόφασης

της Ολομέλειας του Σ.Τ.Ε. τον Απρίλιο του 2015, οι περικοπές στις Κύριες και

Επικουρικές συντάξεις, στα Δώρα και στα Επιδόματα Αδείας.

2. Όχι στην εξαφάνιση του Πάγιου Πόρου.

3. Να ενισχυθεί με πόρους και υποδομές ο ΕΦΚΑ.

4. Να δημιουργηθούν άμεσα για τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας θέματα

υποδομές του ΕΦΚΑ στην Κοζάνη.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί το Δ/Σ όπως αποστείλει το παρόν ψήφισμα στον Πρωθυπουργό και το κοινοποιήσει σε κάθε Αρμόδιο Φορέα.

Ένα σχόλιο

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΤΟ ΕΦΚΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ) ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ 5- 6 ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.